Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
10494
Players nickname
Igor Jokovic
Suspect ID
20523, 24824, 2354
Date of violation
Jun 9, 2022
Time of violation
23:49
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Z0qVG4YDYME&ab_channel=Dzigi

Dzigi

Player
Player
Dosao sam tu i blejao sjedeci u autu, izasli su ispred kuce i vikali mi ruke da dignem, naravno necu grad je, ispucaju me i onda zovnu admina i ja dobijem FearRp. Sve je u POV-u. Hvala na vremenu ko god bude razmatrao.

Dzigi

Player
Player
Dosao sam tu i blejao sjedeci u autu, izasli su ispred kuce i vikali mi ruke da dignem, naravno necu grad je, ispucaju me i onda zovnu admina i ja dobijem FearRp. Sve je u POV-u. Hvala na vremenu ko god bude razmatrao.
20523, radi MG i spominje OOC, 23549 radi CR

Duki Suzzuki

Player
Player
Ti si zbog tog FearRP dobio demogran specao te je admin ajde molim te ne blamiraj se vise. Idi igraj brawl stars.

Hejz Gotti

Sitting Bull
Player
Ne bi dobio fear rp da nisi krsio pravila,imao si 5 puske na sebi,pratio si naseg lika jos od kazina da bi mu ukrao kola,mi te oterali i to je to,jedan metak sam slucajno opalio u tebe a nisam hteo

Fixon Gotti

Player
Player
Kao prvo dobio si metkove upozorenja da se sklonis, imao si 4 puske na glavi odbijao si naredjena i dobio si demorgan zasluzeno, nema nikakav RDM niko te nije ubio kao sto se vidi na snimku. Tu su admini pa ce oni isto videti da nisi mrtav nego si dobio metkove upozorenja. Ti odbijas naredjenja od nas 4 koji drzimo puske i ti neces da prihvatis cist Fear RP(naravno ako znas to pravilo).

Dzigi

Player
Player
Kao prvo dobio si metkove upozorenja da se sklonis, imao si 4 puske na glavi odbijao si naredjena i dobio si demorgan zasluzeno, nema nikakav RDM niko te nije ubio kao sto se vidi na snimku. Tu su admini pa ce oni isto videti da nisi mrtav nego si dobio metkove upozorenja. Ti odbijas naredjenja od nas 4 koji drzimo puske i ti neces da prihvatis cist Fear RP(naravno ako znas to pravilo).
Metkove upozorenja, prosviraj 2 metka covek u glavu u RL pa vidi oces li da ga upozoris ili ce da legne

Dzigi

Player
Player
To sta sam ja radio i dosao do vas nema veze jer ja stojim ispred vase kuce i vi nemate pravo da me tjerate odatle, posebno ne da mi odbrojavate 5 sekundi? Vadjenje puski i odbrojavanje liku 5 sekundi u sred grada? naucite pravila i malo manje magnezijuma

Duki Suzzuki

Player
Player
To sta sam ja radio i dosao do vas nema veze jer ja stojim ispred vase kuce i vi nemate pravo da me tjerate odatle, posebno ne da mi odbrojavate 5 sekundi? Vadjenje puski i odbrojavanje liku 5 sekundi u sred grada? naucite pravila i malo manje magnezijuma
Burazeru dosao si drugaru da opljackas auto. Ali bio si sam i samo si kupovao vreme dok ti dodje ekipa. Prekrsili ste masu pravila veceras, ubili ste nas i posle eventa i robali nase igrace ali i za to ce doci naplata. Zato ne blamiraj se ovde sa ovim klipom gde si isekao kad si otisao na kraju u demorgan. Pozz uzivaj i srecno ti bilo.

Sal Swayze

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da prihvatim ovu zalbu.
  • ID 23549 ce biti kaznjen za CR.
  • Odbrojali su ti 5 sekundi sto znaci da mogu da te ustrijele.
  • Prekrsio si FearRP, ali si vec dobio kaznu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom