By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!20523, radi MG i spominje OOC, 23549 radi CRDosao sam tu i blejao sjedeci u autu, izasli su ispred kuce i vikali mi ruke da dignem, naravno necu grad je, ispucaju me i onda zovnu admina i ja dobijem FearRp. Sve je u POV-u. Hvala na vremenu ko god bude razmatrao.
Ti si zbog tog FearRP dobio demogran specao te je admin ajde molim te ne blamiraj se vise. Idi igraj brawl stars.Dosao sam tu i blejao sjedeci u autu, izasli su ispred kuce i vikali mi ruke da dignem, naravno necu grad je, ispucaju me i onda zovnu admina i ja dobijem FearRp. Sve je u POV-u. Hvala na vremenu ko god bude razmatrao.
Metkove upozorenja, prosviraj 2 metka covek u glavu u RL pa vidi oces li da ga upozoris ili ce da legneKao prvo dobio si metkove upozorenja da se sklonis, imao si 4 puske na glavi odbijao si naredjena i dobio si demorgan zasluzeno, nema nikakav RDM niko te nije ubio kao sto se vidi na snimku. Tu su admini pa ce oni isto videti da nisi mrtav nego si dobio metkove upozorenja. Ti odbijas naredjenja od nas 4 koji drzimo puske i ti neces da prihvatis cist Fear RP(naravno ako znas to pravilo).
Burazeru dosao si drugaru da opljackas auto. Ali bio si sam i samo si kupovao vreme dok ti dodje ekipa. Prekrsili ste masu pravila veceras, ubili ste nas i posle eventa i robali nase igrace ali i za to ce doci naplata. Zato ne blamiraj se ovde sa ovim klipom gde si isekao kad si otisao na kraju u demorgan. Pozz uzivaj i srecno ti bilo.To sta sam ja radio i dosao do vas nema veze jer ja stojim ispred vase kuce i vi nemate pravo da me tjerate odatle, posebno ne da mi odbrojavate 5 sekundi? Vadjenje puski i odbrojavanje liku 5 sekundi u sred grada? naucite pravila i malo manje magnezijuma
Baitam? Sto ne izadje onda svih 10 porodica cije su tu kuce a ne samo oni, jos da mi odbrojavaju, imaju svoju kucu i niko ih ne dira u njoj? Ti pricas o pravilima XDi baitas
bukv si izasao iz kola i krenuo sedeti na autu da bi ih izazvao i jos neces se pomeris sa ulice (fearp) - ne plasis se da ce se neko skucatiBaitam? Sto ne izadje onda svih 10 porodica cije su tu kuce a ne samo oni, jos da mi odbrojavaju, imaju svoju kucu i niko ih ne dira u njoj? Ti pricas o pravilima XD
Smekercino, jel se mi od nekud znamo??Dosao sam tu i blejao sjedeci u autu, izasli su ispred kuce i vikali mi ruke da dignem, naravno necu grad je, ispucaju me i onda zovnu admina i ja dobijem FearRp. Sve je u POV-u. Hvala na vremenu ko god bude razmatrao.