Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
62785
Players nickname
Emin Meehmedovic
Suspect ID
8979
Date of violation
Dec 7, 2025
Time of violation
14:29
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3Fs-NAiF4Ps

Cmoeeee

Player
Player
FailRP-Gasi motor istog momenta kada sam usao u radar range-u bez slanja policijskog upozorenja da se zaustavim
PG-Kada je sklonio pistolj sa mene ja sam usao u vozilu jer bez uperenog oruzja moj karakter nema potrebu za strahom i dok moj karakter zatvara vrata on me vezuje sto ne bi mogao IRL

Emin Mehmedovic
GRP RS#1 PLAYER
GRP EN#1 PLAYER

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavi POV dje se cuje tvoj glas
Rok 6h​

Cmoeeee

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Dostavi POV dje se cuje tvoj glas
Rok 6h​
Postovani Administratore to je pov na kojem se cuje moj glas mozda vas cudi to sto sam drzao key N a nije se nista culo ustvari nisam nista govorio do 1:25 u 1:25 mozete cuti kako izgovaram "ha" nakon sto me je vezao dok sam ulazio u kolima i tu sam pustio N a i na mom povu mozete cuti suskanje i glasove u pozadinu sto vam je dokaz da mi je mikrofon bio upaljen citavo vreme na POVu i da se sve culo sto sam izgovorio, hvala na razumevanju!

EDIT: Evo vam duzi pov da bi se uverili da mi je mikrofon bio upaljen citavo vreme samo sam u tom trenutku gasenja motora drzao N jer sam se razmisljao sta da kazem na kraju se culo samo kada sam uzviknuo igracu jer me vezuje dok ulazim u vozilu pre toga se nije culo jer nisam nista ni izgovorio, tako da bih rekao da je ovo validan POV

Last edited:

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Auto ima tablice, ako je ukraden policajac ima full validan IC razlog da ti ugasi motor odma, nigdje u zakoniku nema da mora slati poruku ako je auto ukraden, nikakvo pravilo nije prekrseno​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom