Evo ovako, juce sam na svom laptopu u Nisu igrao najnormalnije na serveru, zavrsavao battle pass i nakon toga ugasio nalog. Sada kada pokusam da udjem, stize mi zabrana na 60 dana. S' obzirom na to da su to neka od generalnih pravila mozemo zajedno da ih prodjemo jer ja stvarno ne vidim u cemu je ovde problem. Pa da krenemo od prvog: GP 1.1 glasi : Kreirani račun vlasništvo je autora, vaš račun se ne može dijeliti niti trgovati. U ovom primeru ne pronalazim sebe jer je to iskljucivo bio samo moj nalog, niti vidim neki dokaz o trgovini naloga, drugo kada razmislite malo o tome sta ja imam od naloga na igrici koja polako izumire, ja ovo igram iz zabave a ne iz koristi. Drugo pravilo: GP 1.2 glasi: Igrač je u potpunosti odgovoran za svoj račun. Administracija Grand Role Playa ne snosi odgovornost za vaš vlastiti račun. Kada se izgubi pristup računu (npr. Hakira se), vaš će se račun suočiti s istim kaznama. Kakav "Hack" ima veze sa mojim nalogom? To sto studiram u Beogradu a iz Nisa sam i ulazim sa razlicitih racunara na svoj nalog sa razlicitih mesta u Srbiji treba da znaci da sam hakovan? Na mom nalogu postoji 2FA i ne vidim kako bi neko uopste mogao to da uradi. Nigde na serveru nije pisalo da ne smem da ulazim sa drugih lokacija na nalog. GP 1.4 glasi: Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking) | Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana. Ovde prica postaje malo komplikovanija ali i dalje ne opravdava Ban. Ja pored svog naloga, imam jos jedan koji je na mom mejlu ali ga koristi moja devojka. Da znam da zvuci cudno ali neki od nas zive i van igrice, ona nije u tom fazonu i zasto bi uopste otvarala preko svog mejla ako se u to ne razume, ponovo se vracam na to da ovo radim iz zabave pa sam samim tim hteo i sa njom da igram. Ako se ponovo vratimo na pravilo, zabranjeno je vise od 1 dodatnog, sto znaci da sam ja i dalje u granicama tog pravila. Ne razumem cemu ovo nakon potrosenih vise stotina sati u igrici, uplacenih pravih para u istu, i preveliku aktivnost na serveru. I to zbog cega? Zbog razlicitih IP adresa tokom logina? Ja se stvarno izvinjavam ako nisam ispao korektan ali sam stvarno isfrustriran jer se ovo ne desava prvi put. Bukvalno se klonim svih aktivnosti gde mogu da prekrsim pravila i idalje dobijem Ban za nesto sto nisam ni uradio. Hvala.