Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Pablo Savljevic

сука блять
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL Sava
2. Vaše godine 17
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 5-8 sati
5. Vaš Discord pablo_7772
6. Vaše ingame ime Pablo Savljevic
7. Vaš ID 48092

Dodatne informacije:
1. Lider za EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Prvi
i najbitniji razlog je želja da uvedem promene koje će podići kvalitet celog EMS-a. Planiram jasniju organizaciju smena, realnije odigravanje situacija na terenu, bolju komunikaciju između članova i više reda u svakodnevnom radu. Važno mi je da ljudi u ovoj organizaciji budu uvek organizovani.
Drugi razlog je moj odnos prema ljudima u timu. Volim da radim sa ekipom koja se međusobno poštuje i podržava, i uvek sam bio osoba na koju kolege mogu da se oslone. Verujem da se dobar tim ne stvara pritiskom, nego dobrim primerom i fer odnosom. Kao lider bih se trudio da svi osećaju da su važni, da imaju prostor da uče i napreduju i da znaju da ih neko vodi bez arogancije, već sa razumevanjem i strpljenjem.
Treći razlog, imam veliko iskustvo u praktičnom radu i dobro poznajem sve procedure, pravila i tokove u EMS sistemu. Više puta sam bio u situacijama gde je bilo potrebno da ostanem smiren, profesionalan i siguran u svoje odluke, i uvek sam ispoštovao svoj tim bez izuzetka. Zbog toga verujem da bih kao lider mogao da održim visok nivo kvaliteta posla, da usmerim ljude oko sebe na pravi način i da zajedno, kao ekipa, rešimo svaku situaciju koja se pojavi.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Bio sam član svake državne organizacije, stoga znam kako svako od njih funkcioniše. Konkretno u EMS-u sam bio high command (03) . Tokom trajanje tog mandata više puta sam brinuo o celoj bolnici dok nikog nije bilo tu. Stekao sam dosta iskustva i želim da EMS ponovo bude na najvišem nivou i da ga vratim u sam vrh organizacija po profesionalnosti i kvalitetu rada.
RolePlay bih podigao na viši nivo tako što bih insistirao na pravilima i realnom odvijanju svake situacije na terenu. Pored toga, podsticao bih ekipu da stvara spontane RP momente koji bi bili zanimljivi i igračima i samom EMS timu. Važno mi je da među članovima vlada poštovanje i dobra atmosfera, pa bih se trudio da svakome izađem u susret.
Prvo bio odredio granicu da niko ispod 5 godina IC i 13 godina OOC ne može da uđe u organizaciju. Posle svake regrutacije, novi članovi bi bili obučeni za rad odmah. Postarao bih se da svaki član dobije adekvatnu obuku, tačnije da ne bude nekih ispada.
Drugo, redovno bih pravio lab akcije kao što bih i redovno organizovao vožnju lekova drugim organizacijma. Posle svake akcije, članovi bi dobijali bonus kao nagradu. Najaktivniji bi bili nagrađeni po zasluzi.
Činovi u bolnici:
1. Suspend 48h
2. Suspend 24h
3. Cistač
4. Medicinski brat
5. Doktor na obuci
6. Doktor
7. Stariji doktor
8. Pilot na obuci
9. Pilot
10. Pedijatar
11. Hirurg
12. Stariji hirurg
13.Psiholog
14.Psihijatar
15.Pomocnik laboratorije
16.Laboratoriijski tehničar
17.Biolog
18.Hemicar
19. Vođa tima
20. Stariji vođa tima
21. Vodja obuke
22. Medicinski komandant (high staff)
23. Sef smena
24. Sef operacija
25. Sef labratorije
26. Sef bolnice
27. Asistent direkotora ( high command)
28. Desna ruka direktora
29. Zamenik direktora
30. EMS direktor

Hvala svima na čitanju, svu sreću želim ostalima!

Hadi Mardi

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno.

Povecajte aktivnost na serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom