1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine: 15 uskoro 16
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): svaki put drugacija radi skole
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):4+
6. Vaš Discord: _license_
7. Vaše ingame ime: Ivan Wersake
8. Vaš ID: 26739
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: state
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Igram na ovom projektu pune 4 godine kroz to vrijeme sam stekao puno iskustva. Spreman sam pomoci svakome kojima treba pomoc, imam znanje i vjestine za ovakav posao, aktivan sam i pun iskustva te spreman za sve
2. Koje su vaše prednosti? pametan, spreman, aktivan
3. Koje su vaše najveće slabosti? nemam
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne
2. Vaše godine: 15 uskoro 16
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): svaki put drugacija radi skole
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):4+
6. Vaš Discord: _license_
7. Vaše ingame ime: Ivan Wersake
8. Vaš ID: 26739
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: state
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Igram na ovom projektu pune 4 godine kroz to vrijeme sam stekao puno iskustva. Spreman sam pomoci svakome kojima treba pomoc, imam znanje i vjestine za ovakav posao, aktivan sam i pun iskustva te spreman za sve
2. Koje su vaše prednosti? pametan, spreman, aktivan
3. Koje su vaše najveće slabosti? nemam
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne