Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
81616
Players nickname
karlo kazanova
Suspect ID
39735
Date of violation
Dec 9, 2025
Time of violation
5:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=DdDg2l3EjO4

nick onix

Player
Player
molim administraciju da pomno poslusaju pov od 45-50 sec gdje gospodin citiram kaže "šta nisam ukljucio ono onda ga samo BAM ugasim" a sto se tice ovoga njemu je izbrojano 5 sec

Karlo kazanova

Player
Player
neznam dali vidis ali kad si me pocel pucat nisi stajal ja se krecem ti ne stajes pucat u mene kao da me tvoj ciljnik prati

Domo Doublade

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Leader of unofficial org
neznam dali vidis ali kad si me pocel pucat nisi stajal ja se krecem ti ne stajes pucat u mene kao da me tvoj ciljnik prati
To je kada NPC traži pov na blagu nije ti ovo Sfera pa da tražiš pov🤣🤣

Domo Doublade

Leader of unofficial org
Igras od jucer? Gdje pise da je zabranjeno trazit pov pogotovo ako mislim da koristi nesto ilegalno
Deckic ja ne znam tko je tu 81k id ja ili ti osim ako nisi neki masni Ban Evader pa si prije mene poceo igrat😅😅

Karlo kazanova

Player
Player
Ovo mi je druga glava i kakve veze ima maticni? Ja mislim da se gleda kolko si godina u gradu ti koj si tako malen maticni nisi znao da se pov moze zatraziti bilo gdje ako je nesto sumnjivo a kolko vidim ima puno stvari koje nisi znao ili si se samo tako isao izvlaciti sto nesto neznas

Domo Doublade

Leader of unofficial org
Ovo mi je druga glava i kakve veze ima maticni? Ja mislim da se gleda kolko si godina u gradu ti koj si tako malen maticni nisi znao da se pov moze zatraziti bilo gdje ako je nesto sumnjivo a kolko vidim ima puno stvari koje nisi znao ili si se samo tako izvlacio
Deckic jel druga ili "treća glava"?🤣🤣🤣

Domo Doublade

Leader of unofficial org
Ovo mi je druga glava i kakve veze ima maticni? Ja mislim da se gleda kolko si godina u gradu ti koj si tako malen maticni nisi znao da se pov moze zatraziti bilo gdje ako je nesto sumnjivo a kolko vidim ima puno stvari koje nisi znao ili si se samo tako isao izvlaciti sto nesto neznas
PS nitko nista ne izvlači, pokušavam ti reci da djabe trazis pov i da ce ti to svakako biti odbijeno jer to nije Bizz War ili Luka ili bilo koja sfera sa krugom lijep pozdrav od mene💪

Domo Doublade

Leader of unofficial org
A hvala ti što mi kažeš nisam znao da je tako naći ljudi sa legalnim stvarima slobodno šetaju ulicom i rokaju ljude samo tako?
Mali savjet uzmi i ti u buduće Mitraljez oboji ga uzmi Sok napada 20% i pancir pa ces i ti biti jaci jer si sa sacmom ocajan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom