Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
68659
Players nickname
Hendrix Vercetti
Suspect ID
58925
Date of violation
Dec 9, 2025
Time of violation
20:44
Proofs
https://youtu.be/UVTyLPxi0lE

Petar Angel

Player
Player
Pozdrav Hendrixe Vercetti, drago mi je sto ce konacno neko pov requestati ovog nevaljalog decaka, poznat je po tome sto na informalima samo rusi sve pred sobom, a da ne pricam o turfovima gde baca M performance svaki turf. Mislim da je konacno vreme da se ovaj decko BL-a sa naseg divnog projekta, jer svima nama rusi zabavu. Takodje admini mozete i videti na povu kako ga nije ubio metkom, vec mu je lupio jednu cvoku po sred jagodica i poslao naseg Hendrixa u sandy bolnicu. Evo vec 37. put gledam pov i nerviram se, gorim kolko sam ljut 😡😡😡. Nemanja ako imas trunku obraza bolje ti je da ne pokazes pov jer je ovo stvarno sramota, a sto se tice tebe Hendrixe nastavi da se boris protiv ovih zlih cheatera i ono najbitnije ne obaziri se na pozitivne komentare. Pozdrav!

Urkee123

Player
Player
Pozdrav Hendrixe Vercetti, drago mi je sto ce konacno neko pov requestati ovog nevaljalog decaka, poznat je po tome sto na informalima samo rusi sve pred sobom, a da ne pricam o turfovima gde baca M performance svaki turf. Mislim da je konacno vreme da se ovaj decko BL-a sa naseg divnog projekta, jer svima nama rusi zabavu. Takodje admini mozete i videti na povu kako ga nije ubio metkom, vec mu je lupio jednu cvoku po sred jagodica i poslao naseg Hendrixa u sandy bolnicu. Evo vec 37. put gledam pov i nerviram se, gorim kolko sam ljut 😡😡😡. Nemanja ako imas trunku obraza bolje ti je da ne pokazes pov jer je ovo stvarno sramota, a sto se tice tebe Hendrixe nastavi da se boris protiv ovih zlih cheatera i ono najbitnije ne obaziri se na pozitivne komentare. Pozdrav!
Ajde bezi u sator I tisina

Milos Borge

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtevam da ID 58925 dostavi svoj POV trenutka kada je ubio ID 68659 na eventu "Rat za Resurse" u 20:44 - 09.12

Rok za dostavu je 14h.

Ovaj TIP žalbe se ne može povući !

Milos Borge

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza odlućio sam odbiti ovu žalbu.

Na dostavljenom POV-u nema ništa sumnjivo.

(Desio se D-Sync kod tebe na ekranu je nišanio u drugu stranu dok kod njega na ekranu je nišanio u tebe,Bio je Double TAP zato je ispalo da te ubio iz jednog metka.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom