Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18622
Players nickname
Frankie Vitale
Administrators nickname
Esko Bar
Date
Dec 9, 2025
Time
21:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=FK--5XjUq_U

chikacone

Player
Player
Likovi nas udaraju kolima 15 minuta, udjite u logove pogledajte svi su zatvoreni za car raming svaki covek sa klipa.. u afektu sam reko ne udaraj vise retarde, mislim da je 7 dana ban i vise nego mnogo za nemoj da udaras retarde.. 3.1 igrac moze biti utisan na 180 minuta.. ok ako je retarde za ban sta je za utisanje kakva vrsta uvrede ?

chikacone

Player
Player
Ko drugo nek izbaci klip od 2 minuta kao sto treba a ne klip od 0:06 sekunde jer psuju i oni sve vreme i car ramuju i nema sta ne rade u tom klipu, dobra fora 0:06 sekunde klip..

chikacone

Player
Player
  • Dokaz je trimovan ili editovan (mora biti 1+ minuta) - ( POV moze biti kraci od 1 minut ako se cijela situacija vidi ispod 1 minuta ) ... cela situacija se ne vidi .. vidi se samo kad sam reko ne udaraj retarde... aj neko normalan da ne kaze to posle 15 minuta udaranja i admin koji kasni sa reakcijom za CR ali ipak ispostovao brat

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Za vrjedjanje nije bitno kolika je duzina klipa
Ako imate dokaz da su i oni krsili pravila , okacite zalbu iz vase Perspektive na igrace
, samo naglasite da ste vec dobili kaznu za GP3.1 , kako Administrator koji bude gledao zalbu ne bi vam dao duplu kaznu za istu situaciju ,
Rjec : " Retard " ne bitno koji voice / chat Ig , spada u GP3.1 i kazna je 7d
Administrator je donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom