Postovani Nixa, Abrahame i Aldine, u svojoj jednoj od svojih prijasnih zalbi sam self reporto da imam vise od 1 twink acc koje sam napravio prije u neznanju. Admin je banovao te naloge kao i moj main kojem sam izgubio pristup. Za uzvrat sam u toj zalbi napisao da mi se vrati pristup main acc(61675)(jer kad sam usao na svoj prvi acc to jest main i bio sam uhapsen pa sam mislio da se nigdje ne mogu zaposliti pa sam napravio jos naloga i tu sam zaboravio mail od main acc, a u tom trenu nisam ni znao da postoji forum a kamoli pravila servera) gdje mi se nije vratio pristup(na tom main acc nisam puno igrao jer sam u neznanju napravio jos nekoliko naloga). Mozda je admin zaboravio da mi da neke informacije ili sam mozda trebo ovdje pisat a ne na zalbe na igrace ili se bas trebam obratiti vama ali ono sto znam jest to da sam ja napravio gresku i priznajem svoju gresku i svjestan sam svega. Molim vas nemojte pomislit da sada nesto lazem jer se zamo zelim potruditi da se vratim na server. Molim vas da mi vratite pristup main acc jer je ovo najbolji a i jedini rp server na kojem sam bio i ovo je jedini nacin kako se mogu vratiti.
Lijep pozdrav i ugodan ostatak dana.
Lijep pozdrav i ugodan ostatak dana.