Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
50765
Players nickname
Vlajs Shelby
Suspect ID
82382
Date of violation
Dec 11, 2025
Time of violation
17:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Ej6gXXBrqCs

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
Kao sto se vidi na pov dosli su i ubili me nemam nikakve veze sa ovom situacijom nit su mi izdali ikakvu naredbu, a nemam ni oruzije kod sebe.

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Molim vas da dostavite POV od početka situacije

Imate rok 12 sati

Peaky Blinder

Player
Pov je od pocetka situacije. Snimljeno je ovo sto se dogodilo. Ne vidim sta nije jasno u povu ? Stajao sam na sred ulice i pitao id 82163 zasto ovaj njegov drzi pusku. Dosla su ova dva lika izasla iz kola i poceli da pucaju, nit su mi izdali naredbu nit su mi brojali a kao sto se vidi na pov nemam cak ni oruzije kod sebe. Koliko ja znam a ti bi trebao bolje da znas od mene to, G.P 6.15 Kada ste izvan geta Da ubijete treba rp razlog, uslov i rok od 5 sec.

Peaky Blinder

Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Molim vas da dostavite POV od početka situacije

Imate rok 12 sati
Pov je od pocetka situacije. Snimljeno je ovo sto se dogodilo. Ne vidim sta nije jasno u povu ? Stajao sam na sred ulice i pitao id 82163 zasto ovaj njegov drzi pusku. Dosla su ova dva lika izasla iz kola i poceli da pucaju, nit su mi izdali naredbu nit su mi brojali a kao sto se vidi na pov nemam cak ni oruzije kod sebe. Koliko ja znam a ti bi trebao bolje da znas od mene to, G.P 6.15 Kada ste izvan geta Da ubijete treba rp razlog, uslov i rok od 5 sec.

Top Bottom