Kao sto se vidi na pov dosli su i ubili me nemam nikakve veze sa ovom situacijom nit su mi izdali ikakvu naredbu, a nemam ni oruzije kod sebe.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Izbrojali smo 5 sekundi, nismo mi krivi sto si bio tu, otkud mi mozemo da znamo da li si nesto uradio?Kao sto se vidi na pov dosli su i ubili me nemam nikakve veze sa ovom situacijom nit su mi izdali ikakvu naredbu, a nemam ni oruzije kod sebe.
Pov je od pocetka situacije. Snimljeno je ovo sto se dogodilo. Ne vidim sta nije jasno u povu ? Stajao sam na sred ulice i pitao id 82163 zasto ovaj njegov drzi pusku. Dosla su ova dva lika izasla iz kola i poceli da pucaju, nit su mi izdali naredbu nit su mi brojali a kao sto se vidi na pov nemam cak ni oruzije kod sebe. Koliko ja znam a ti bi trebao bolje da znas od mene to, G.P 6.15 Kada ste izvan geta Da ubijete treba rp razlog, uslov i rok od 5 sec.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
Molim vas da dostavite POV od početka situacije
Imate rok 12 sati