Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nikola Vladix

Player
Player
Informacije

1.Vase ime IRL: Nikola
2.Vase godine: 15
3.Vremenska zona: GMT + 1
4.Prosjek online po danu: 3-8 h
5.Vas Discord: nikola378
6.Vase ingame ime: Nikolla Angell
7.Vas ID: 64117

Dodatne informacije

1. Lider za.....The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1
Želim biti lider ove specificne organizacije jer moj lik vidi Families kao porodicu i kulturu, a ne samo kriminalnu organizaciju.
2.2 Kao lider želim graditi priče, sukobe i odnose s drugim organozacijama i potrudio bi se da sve bude u profesionalnom nivou i smislu.
2.3 Motivise me stvaranje scena koje će biti zanimljive i realistične, umjesto čistog pucanja bez smisla. Hoću da The Families bude organizacija koja ce imati najbolji RP na proljektu.
2.4 Mislim da niko nije ispunio pun potencial ove organizacije i mislim da bi bio odlican na poziciji lidera i digao bi Familise na jedan ozbiljan nivo sa moim iskustvom.
2.5 Obozavam RP koi ukljuculje crime i samam tim bi se potrudio da bude sto duzi i znimnjivilji.
2.6 Već imam iskustva u vođenju organizacija i znam kako održati red, motivaciju i poštovanje unutar ekipe. Kod mene se zna redosled ko i kako se vrsi njegova uloga.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 U mojoj organizaciji bi bilo samo ozbiljnost i postovanje i nebi bilo ljudi koi bi narusili RP.
3.2 Niko nebi bio ubacen bez detaljne provere poznavanja pravila koja bi se na svaka 3 dana ponavljala.
3.3 Motivisanje članova da sami predlažu i organizuju RP situacije.
3.4 U organizaciju bi mogli da udju ljudi sa 7+ godina u gradu.
3.5 Bilo kakvo krsenje pravila bi bilo kaznjivo sa crnim papiricem.
3.6 Organizovao sastanke gde bi bila glavna tema poboljsanje same organizacije samim tim i RP.

Kazuki_Hiroshi

Player
Player
Odbijeno.
Opomena 1/3
Tvoj nedavni komentar u kojem navodiš da je aplikacija za lidera „odbijena“ je neprimeren. Podsećamo te da samo administratori imaju ovlašćenje da odlučuju i objavljuju da li je nečija aplikacija prihvaćena ili odbijena.

Molimo te da ubuduće ne iznosiš sopstvene zaključke niti širiš neproverene informacije.
Ukoliko imaš bilo kakvu nedoumicu, obrati se administratorima

Status
Not open for further replies.
Top Bottom