Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14991
Players nickname
Seba_Kralj
Administrators nickname
Nikola_Luther
Date
Dec 12, 2025
Time
10:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=JJpWLlX_bMk

Seba_Kralj

Player
Player
Pozdrav,
Jutros mi se desila jedna neugodna situacija, zbog koje sam prinudjen da posumnjam na korumpiranost ili iskoriscavanje admina. Naime branio sam drug lab, i sakrio se od napadaca koji me je trazio. U jednom momentu admin me teleportira na sredinu mape. Adminov izgovor je da je napadac spamao tikete administraciji, i da je zbog toga on bio prinudjen da intervenise i vidi gde se nalazim. Tada je primetio da je umesto da se teleporta do mene, teleportao mene, i u tom tenutku me je verovatno napad video a i zbog toga me je odmah nakon toga nasao i ubio. Mozete da pogledate videa koje prilazem i na osnovu vremena i logova da se te je to desilo odmah. Takodje admin koji je dosao do mene Nikola Luther je rekao da je doticnom gospodinu napadacu, neki drugi admin odgovorio na tiket i da mu je on rekao moju lokaciju. Takodje molim vas da proverite i tikete od tog lika ID 71714.
Mislim da nije u redu da admin pomaze igracu da osvoji drug lab, i da to ako su oni prijatelji ili se druze ne daje nikom za pravo da prijavljuje lokacije, i kvari RP.

U prilogu vam dostavljam jos 2 videa ove siutacije ...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom