Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
59834
Players nickname
Daniel Pure
Administrators nickname
Nikola Verstappen
Date
Dec 11, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1204568/#post-4189201

Danielll

Active Member
Leader of unofficial org
Poštovana administracijo,
ovu žalbu pišem pošto čekam več 2 mijeseca+ da bi mogo podnjet zahtev za nefomralnu organizaciju, i uvek mi se aplikacija odbije zbog najmanje greške moguče...Dakle dobijo sam kaznu za UB jer sam navodno parkirao auto i blokirao ulaz u Burger Shop i ako se na POV-u uopste ne vidi moj ID ili da sam ja to stvarno tamo parkiro, zato sto:

1. Ja nikad ne igram ujutro zato sto imam skolu (osim ako su praznici ili vikend), pregledajte logove slobodno.
2. Moj prijatelj Dani Psychoo 71714 je auto parkiro PORED ulaza(i sam je prizno) kad je napao laboratoriju droge i neko mu je gurno auto na ulaz jer nije bas logicno da je on parkiro auto ispred ulaza i blokiro put, zato sto onda ni on sam nebi mogo uci u laboratoriju droge i napasti je...
3. Kako uopste mozete da kaznite mene ako se na POV-u vidi samo moje ime preko auta kao vlasnik... Sta ako sam ja dao kljuc nekom pa je on otiso da napadne laboratoriju droge ili sta ako je neko iz familije auto tamo parkiro, dakle ja mislim da je admin stvarno pogresijo kad je pregledavo ovu zalbu jer sanse da bi ja ovo uradijo su bas bas male...

Vec 2 mijeseca cekam kako bi podneo zahtev za neformalnu organizaciju i danas sam se ponovo apliciro i taman kad sam se apliciro vidim da me je administrator poslo za UB bez ikakvih dokaza da sam to stvarno bio ja, dakle molim vas da se zalba ponovo pregleda i da se kazna smakne jer ja stvarno nisam nista prekrsijo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom