Sve u pov.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Dzabe i da si isao 2 na sat,nemas biografiju sa odredjenim perkom.isli smo 20 na sat
Pov je apsolutno dovoljno dugacak da bi ste zakljucili zalbu na igraca,vidi se kad i gde je prekrsio navedeno pravilo,nije nigde cutovano ili editovano,imate dovoljno materijala za kaznjavanje igraca.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavi POV od početka do kraja situacije.
- Imate rok 6h
hahahhah el znas ti da postoji korumpirana biografija mozdasvakako ta biografija ne vazi za org ,i da imas bio ne mozes iz ovoga da se izvuces
O kakvoj ti biografiji pricas kad je ni nemahahahhah el znas ti da postoji korumpirana biografija mozda
Vazi za sve RP situacije licna biografija koju poseduje karakter ako se RP odvija u sklopu organizacije kao sto je ovde slucaj licna biografija je validna ali kada je Org biografija upitanju onda je drugi slucaj ali ovde je totalno legitimno ne znam cemu takva prica kada se ne razumes u RP i Projekatsvakako ta biografija ne vazi za org ,i da imas bio ne mozes iz ovoga da se izvuces
Licna biografija ne vazi u svrhe drzavne ili kriminalne organizacije,samim tim igrac je prekrsio PG.Vazi za sve RP situacije licna biografija koju poseduje karakter ako se RP odvija u sklopu organizacije kao sto je ovde slucaj licna biografija je validna ali kada je Org biografija upitanju onda je drugi slucaj ali ovde je totalno legitimno ne znam cemu takva prica kada se ne razumes u RP i Projekat
Da brate moj ali to se ne misli da sposobnosti koje igrac sadrzi u licnoj biografiji nemogu da se koriste vec se misli na to da licna biografija nije zavisna od organizacije i ne moze biti vezana za organizaciju pogresno si shvatio al nema veze videcemo sta ce biti konacna odluka admina nego ovome govorim jer mnogo misli da zna a ne zna nistaLicna biografija ne vazi u svrhe drzavne ili kriminalne organizacije,samim tim igrac je prekrsio PG.
Ja ti pokusavam objasniti da njegova licna biografija nema apsolutno nikakvu ulogu ako je u toku organizacijska akcija,u ovom slucaju hapsenje,sve u svemu ne pomaze mu licna u ovakvim situacijama.Da brate moj ali to se ne misli da sposobnosti koje igrac sadrzi u licnoj biografiji nemogu da se koriste vec se misli na to da licna biografija nije zavisna od organizacije i ne moze biti vezana za organizaciju pogresno si shvatio al nema veze videcemo sta ce biti konacna odluka admina nego ovome govorim jer mnogo misli da zna a ne zna nista
pa prijatelju neki gospodin pise da ni sa biografijom kao state ne moze to da radi a ja da mu kazem da postoji state bio posto vidim da ne znaO kakvoj ti biografiji pricas kad je ni nema![]()
Pogresno si me razumeo,nebitno,ne zelim da se svadjam neka admin donese odluku.pa prijatelju neki gospodin pise da ni sa biografijom kao state ne moze to da radi a ja da mu kazem da postoji state bio posto vidim da ne zna
Razumeo sam te brate nego hocu da ti kazem da to sto ce on vozit off road a ima licnu biografiju biografija ne mora da se zanemari ukoliko voznja nije zavisna od org desavanjaJa ti pokusavam objasniti da njegova licna biografija nema apsolutno nikakvu ulogu ako je u toku organizacijska akcija,u ovom slucaju hapsenje,sve u svemu ne pomaze mu licna u ovakvim situacijama.
Ja hocu da ti kazem da dok je u unifromi i radi nesto za organizaciju niti jedan perk iz licne biografije mu ne vazi.Razumeo sam te brate nego hocu da ti kazem da to sto ce on vozit off road a ima licnu biografiju biografija ne mora da se zanemari ukoliko voznja nije zavisna od org desavanja
Bez obzira koliko ja znam ako promeni organizaciju ili udje u organizaciju ne mora da menja nijedan RP princip po kojem njegov karakter zivi u RP svet sto znaci da nemora da zanemari biografiju sad ne znam ja nisam ni na tvoju ni na njegovu stranu ali ipak malo je kontroverzna temaJa hocu da ti kazem da dok je u unifromi i radi nesto za organizaciju niti jedan perk iz licne biografije mu ne vazi.
Batali,vidim kolko ''znas.''Bez obzira koliko ja znam ako promeni organizaciju ili udje u organizaciju ne mora da menja nijedan RP princip po kojem njegov karakter zivi u RP svet sto znaci da nemora da zanemari biografiju sad ne znam ja nisam ni na tvoju ni na njegovu stranu ali ipak malo je kontroverzna tema