Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
40443
Players nickname
Hans Creed
Administrators nickname
Micka Mic
Date
Dec 13, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/2niQOES

HansNavarro

Player
Player
Dobio sam 60 dana zbog G.P 1.1 a ne znam ni zasto, moj main i twink nikada nisu bili prodavani niti davani ikome da igra na njima ili da bilo sta netko radi na mojem acc bio to twink ili main, tako da ne razumijem cemu sam ja dobio ban.
Jos imam duplu verifikaciju tako da nitko ne moze uzet.
Moj ima na socialu koliko ja znam nije mjenjano odkad igram ovaj projekt niti je mjenjan social club nalog
Drugi social club nalog ne posjedujem koliko ja znam.
Moj nickname od social cluba je C9_FalleNx.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Pravilo jeste prekrseno
Da li prihvatas da ces nastaviti da igras na Social Clubu C9_FalleNx ?
Da li prihvatas Money Wipe ?

Aldin Verstappen

Obrisao sam ti iznad sliku saljes previse podataka da se vidi koje potrebe nema , email isl

HansNavarro

Player
Player
Ma pristajem na money wipe i na sve samo mi objasnite gdje sam pogrijesio i sta sam uradio, kunem se da nitko nikada nije dosao igrati na moj acc na drugom kompu i nikada nikome nisam dao niti svoju lozinku niti e mail, a i duplu verifikaciju imam, igram na ovome projektu vec godinama i nikada nisam bio banan niti slicno, nikada nisam imao neke svade sa adminima niti sam bio kaznjen za nesto pretjerano, vecinom za 6.15 i te stvari.
Igram na ovom projektu svaki dan i hvalim ga i dovodim svoje ljude da igraju ovdje, uvijek sam bio i normalan i kolegialan i prema ljudima koji igraju na ovom projektu i prema adminima.
Tako da ako je potrebno prhivacam taj money wipe i navodno posto sam igrao na nekom drugom social clubu ostajem na ovome i to je to, a vas kao jednoga od vecih admina molim da m se objasni ili pokaze sta se dogodilo da znam da se vise nikada ne ponovi!
Hvala!

Top Bottom