Informacije
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):
4.1 Na radim Danima:
OD 17:00
DO 01:00
4.2 Na Vikendima:
Ceo dan mogu da budem vecinom!
Uvecer znam ne moci ako idem van itd.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3 - 12h
6. Vaš Discord: marko_5876
7. Vaše ingame ime: Marko Lepi
8. Vaš ID: 68761
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
1.1 Prvo i najbitnije je to da imam mnogo iskustva na ovome projektu, kao sto imam i na drugim kao Administrator.
1.2 Voleo bih preci u administraciju posto sam kroz svoj RP proso kroz pozicije ko Deputy EMS Leader i Asistent Nacelnika itd. i voleo bih malo promene ubacit.
1.3 Trece, i zadnje je to, da bih voleo otici u administraciju, tako sto bih uzeo jos iskustva pre nego sto probam da uzmem neku organizaciju!
2. Koje su vaše prednosti?
2.1 Dobar sam sa Ljudima: Veoma sam sozialna osoba i znam kako da resavam konflikte na opusten i lagan nacin. Smatram da sam uvek imo dobru komunikaciju sa drugima i znam kako da pricam sa ljudima!
2.2 Veoma dobro znam pravila i veoma dobro ucim, tj. imam dobar razum i znam da ucim iz svojih gresaka!
2.3 Otvorena sam osoba, i primam kritiku dobro, sto je mnogo dobro u situacijama gde bih trebo nauciti nesta ako krivo radim!
2.4 DObar sam ucitelj i znam, kao sto sam vec naveo, da ljudima neke stvari objasnim tj. naucim!
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Smatram da nemam previse slabosti, jedino to sto nevolim kada se ljudi bahate.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam, ali naravno!
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne!
Zahvaljujem se administraciji na citanju, i nadam se na pozitivan odgovor!
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00):
4.1 Na radim Danima:
OD 17:00
DO 01:00
4.2 Na Vikendima:
Ceo dan mogu da budem vecinom!
Uvecer znam ne moci ako idem van itd.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 3 - 12h
6. Vaš Discord: marko_5876
7. Vaše ingame ime: Marko Lepi
8. Vaš ID: 68761
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
1.1 Prvo i najbitnije je to da imam mnogo iskustva na ovome projektu, kao sto imam i na drugim kao Administrator.
1.2 Voleo bih preci u administraciju posto sam kroz svoj RP proso kroz pozicije ko Deputy EMS Leader i Asistent Nacelnika itd. i voleo bih malo promene ubacit.
1.3 Trece, i zadnje je to, da bih voleo otici u administraciju, tako sto bih uzeo jos iskustva pre nego sto probam da uzmem neku organizaciju!
2. Koje su vaše prednosti?
2.1 Dobar sam sa Ljudima: Veoma sam sozialna osoba i znam kako da resavam konflikte na opusten i lagan nacin. Smatram da sam uvek imo dobru komunikaciju sa drugima i znam kako da pricam sa ljudima!
2.2 Veoma dobro znam pravila i veoma dobro ucim, tj. imam dobar razum i znam da ucim iz svojih gresaka!
2.3 Otvorena sam osoba, i primam kritiku dobro, sto je mnogo dobro u situacijama gde bih trebo nauciti nesta ako krivo radim!
2.4 DObar sam ucitelj i znam, kao sto sam vec naveo, da ljudima neke stvari objasnim tj. naucim!
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Smatram da nemam previse slabosti, jedino to sto nevolim kada se ljudi bahate.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam, ali naravno!
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne!
Zahvaljujem se administraciji na citanju, i nadam se na pozitivan odgovor!