Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Travko Escobarr

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: UTC +1
4. Prosjek online po danu : 6-7 sati
5. Vaš Discord: sale13121579
6. Vaše ingame ime: Travko Escobar
7. Vaš ID: 81422

Dodatne informacije

1. Lider za… Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2. Imam jasno razumevanje šta je kvalitetan RP i kako se vodi kriminalna organizacija bez kršenja pravila, power-gaminga i bespotrebnog haosa. Kao lider bih gradio realne, smislene priče koje imaju tok, posledice i kontinuitet, čime bi Vagos bili aktivni i relevantni na serveru.

2.Sposoban sam da održim red unutar organizacije kroz jasnu hijerarhiju, pravila ponašanja i RP-uloge za članove. Znam da lider mora biti odgovoran, dostupan članovima i u stalnoj komunikaciji sa administracijom, kako bi organizacija funkcionisala dugoročno i bez problema.

2. Imam plan kako da unapredim RP Vagos-a kroz interne RP događaje, saveze, rivalstva i priče koje uključuju i druge frakcije na serveru. Cilj mi nije samo vođenje organizacije, već doprinos kvalitetu i aktivnosti celog servera.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.Uveo bih jasnu hijerarhiju i RP-uloge unutar organizacije kako bi svaki član imao svrhu, odgovornost i realan napredak kroz roleplay, a ne kroz OOC benefite.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom