Pozdrav Administracijo ovaj deckic je u zadnje vreme bezobrazan te kvari drugima roleplay voleo bi da se vise kazni takav bezobrazluk jer nikada nije bio kaznjen za konstatno kršenje pravila a svakodnevno nešta prekrši ovo je cist primer tih pravila a ko zna sta jos ima ingame kazni
KAO ŠTO MOŽETE VIDETI U OVOM VIDEU CIST PRIMER TOGA DECKO SVAKODNEVNO BEZ BIOGRAFIJE HAPSI LJUDE U GRADU KAO SAHPOVAC JOS PRI TOME JE JAKO KURCEVIT DO SADA SU GA LJUDI KACILI ALI IMA TU ADMINA KOJI GA STITE 2 ZALBE SA POVOM KOJI JE OD POCETKA SUTIACIJE ADMINI SU LADNO ODBILI ZATO MOLIM ABRAHAMA ILI MUJU DA POGLEDAJU OVU ZALBU JER SU DOKTORI ZA TE STVARI DECKO JE BEZOBRAZAN
VIDEU HAPSENJE COVEKA U GRADU
Također MOLIM DA SE OFFTOPIC KAZNI
KAO ŠTO MOŽETE VIDETI U OVOM VIDEU CIST PRIMER TOGA DECKO SVAKODNEVNO BEZ BIOGRAFIJE HAPSI LJUDE U GRADU KAO SAHPOVAC JOS PRI TOME JE JAKO KURCEVIT DO SADA SU GA LJUDI KACILI ALI IMA TU ADMINA KOJI GA STITE 2 ZALBE SA POVOM KOJI JE OD POCETKA SUTIACIJE ADMINI SU LADNO ODBILI ZATO MOLIM ABRAHAMA ILI MUJU DA POGLEDAJU OVU ZALBU JER SU DOKTORI ZA TE STVARI DECKO JE BEZOBRAZAN
VIDEU HAPSENJE COVEKA U GRADU
Također MOLIM DA SE OFFTOPIC KAZNI
Reviewed - Pogresni Donesena odluka | Sova Avos
Zdravo,Mislim da doticni admin Sova Avos je doneo pogresnu odluku na zalbi Rejected - BA | 2013 jer se u mom povu vidi kako doticna osoba 2013 radi F1 i posle 20 30 sekundi se stvara ziv i jos mu kazem da ide na gradski a on vice super
gta5grand.com
Approved - I.P 6 I ID 2013
Lice dolazi do mene i moga prijatelja i potom promoviše stranku od Stefana Micevica (OZR). Time je prekrseno izborno pravilo 6.
gta5grand.com
Approved - MK| 705 2013
Sve se vidi i cuje u klipu, pricam sa drugarom kod mene.. Prijavio sam pandura ubio me ispred stanice ima zalba ispod da se pogleda lagano.. Stizem iz bolnice i tacno znam ljigavci sta ce da urade spremaju sa da mi dignu kola koja pravilno stoje na parking, da mi nanesu stetu.. stoji p1 i...
gta5grand.com
Approved - G.P. 6.15, PG, MercyKill | ID 16157 i ID 2013
ID16157 krši pravilo G.P. 6.15 i radi PG, ID 2013 krši PG i radi MercyKill
gta5grand.com
Approved - MG I 2013
covjek me navuko preko diskorda da me privede za drogu. Pitao sam admina dal to sme i reko je, nakon konzultacije sa drugima da NE SMIJE. I da se smije, opet je pito dal sam ing (in game) sta je OOC.
gta5grand.com
Approved - vredjanje preko foruma I 2013
lik nam je malo ljut evo dokaz za id upitanju je djordje bakmaz i link od zalbe gde je napisao Pending review - Vredjanje projekta I 45003 nalazi se na 4 strani
gta5grand.com
Approved - G.P 3.1 | ID 2013
Dere mi se i nakon sto me ubija pocinje da me psuje vidi se u POV-u.
gta5grand.com
Approved - MG | ID 2013
Vidi se u POV-u da pisi u IC chat dok je mrtav i zove svoje na tacnu lokaciju da dodju da ga spase.
gta5grand.com
Approved - FearRP I 2013
Sve u pov. Kerina vadi tejzer dok ja njega pucam sa revolverom jos me ubija dok sam na podu i vezuje me.
gta5grand.com
Approved - G.P 1.4 / 73635 72644 7371
Sve se vidi u pov pocelu su da me pucaju mozda su neka familija da se provjeri jer tri ograca pucaju
gta5grand.com
Approved - Fail RP, CR, PG | 2013
Isao sam se ispricati policajcu ali on se namjerno zaletio u moj motor da me zgazi i baci s motora te me hapsi s sacmaricom dok skakuce bez ikakvog rpa.
gta5grand.com
Approved - MK+P.Dog. 1.2 | 2013
ovaj ocito ne zna da ne smije ubijati prije eventa i jos me diovrsio
gta5grand.com
Approved - G.P 6.4 | 2013
decko me hapsi i ne dozvoljava mi advokata, a kad me je vozio prema zatvoru rekao je da imam pravo na advokata
gta5grand.com
Last edited: