Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected G.P. 6.15. Fail RP I 45249 45355 68552

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Milee Puskaa
Suspect ID
45249 45355 68552
Date of violation
Dec 14, 2025
Time of violation
11:50
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=fAFhhX7mpoY

zli

Player
Player
Došao sam u NG svojim poslom nebitno zašto uglavnom prošao sam kroz ulaz gdje nije bilo nikoga i došao sam do druge strane gdje se nalaze 3 ili 4 tipa
koji stoje na rampi u namjeri da ih pitam nešto nisam uspio izaći iz auta jer me jedan tejzao drugi ubio onaj koji me ubio stoji izvan ng
i puca u mene koji stojim unutra bez brojanja.
Druga stvar tražio sam advokata rekli su mi ako bude prisutan da će doći kad sam došao u zatvor niko ga više nije spomenuo.
Treća stvar svu trojicu sam tražio legitimacije kasnije se ispostaviolo da je jedan pobjegao i nije ju pokazao.

Aleks Unscared

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Dostavi POV od početka do kraja situacije.
  • Imate rok 6h

zli

Player
Player
nema problema stiže ja nevidim nikakve nejasnoće ali dobro dobit ćeš da vidimo onda šta će biti
i ako nije problem da maknete komentare od ovog nebitnog lika šta ima nešto protiv mene pa ima
potrebu komentirati moje postove DIEGO MERSI dečku nije dobro ja mu nažalost nemogu pomoći.

Last edited:
nema problema stiže ja nevidim nikakve nejasnoće ali dobro dobit ćeš da vidimo onda šta će biti
i ako nije problem da maknete komentare od ovog nebitnog lika šta ima nešto protiv mene pa ima
potrebu komentirati moje postove DIEGO MERSI dečku nije dobro ja mu nažalost nemogu pomoći.
Decko vidi se ko ima dijagnozu. Sto ne poakzes ljudima kako je kad naletis na fine decke nebitni liku ( tako si sam za sebe rekao )

A vidim gramatika ti je jaca strana :)

Aleks Unscared

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Igrač je već kažnjen za tu situaciju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom