Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21685
Players nickname
Babo_Zemunac
Administrators nickname
Johny_Abbys
Date
Dec 14, 2025
Time
16:44
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=2uyfb_0nxYs

Maki petkov

Player
Player
Necu nista da se daje od kazni gospodinu johny-u ali samo ocu da se resi ovaj moj slucaj gde sam ja upao u demorgan za neceg sto nisam pocinio,ja sam stavljen za 6.15 koji nisam pocinio moj fem-member je ubijen na nasem posedu dok ga lik koji nije nas a drzi rev u ruci zajebava,ja to cujem vratim se kazem mu da se makne on krene da puca bez brojanja, ja sam mu nagovestio da ima 5 sekundi da se odmakne ali on nije sluso i potego pistolj prema meni ja refleksivno opucavam u pod shotkom ali ne u igraca te ovde se dokazuje da iz cista mira su mene stavili zbog te recene sumnje u demorgan za pravilo 6.15, ako moze da se ovo resi i ne trazim da se johny abbys-u da nikakva kazna ukoliko budem bio u pravu,hvala vam na saslusanju. (evo da se pogleda opet klip link je naglasen dole ispod) bio bih jako zahvalan ukoliko dobijem ovaj slucaj da budem oslobodjen iz demorgana zato sto je ovo bizarno,hvala!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom