Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Pera Fring

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Petar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3-7 sati
5. Vaš Discord: pelikan8325
6. Vaše ingame ime: Pera Fringg
7. Vaš ID: 46125

Dodatne informacije:

1. Lider za EMS
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije:

2.1 Želim biti lider EMS kako bi uveo red, rad i disciplinu u organizaciji.
2.2 Želim biti lider EMS zato što imam veliku ljubav prema ovoj organizaciji. Volim da pomažem gradjanima i kolegama i poštovao bi pravila za lidere.
2.3 Imam veliko iskustvo u EMS-u koje sam postigao kroz moj rad kao zamenik organizacije. U tom periodu ugasio sam korupciju u organizaciji, smanjio broj HC-a i poboljsao aktivnost.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

• Regrutacije bi se održavale svaki dan. Tako bi organizacija imala velik broj aktivnih ljudi u organizaciji.
  • Uslovi za zapošljavanje u EMS. Svaki gradjanin koji bi hteo da se zaposli bi trebao da ima minimalno 5 godina IC, 12 godina OOC, čist dosije i naravno volju za rad.
  • HC tim bi bio postavljen odma na početku i sadržio bi aktivne, iskusne i smirene ljude.
  • Poštovanje drugih kolega bi bio obavezan. Obavezno poštovanje višeg i nižeg čina.
  • Aktivnost bi bila nagradjena kroz novčanu nagradu i povećanje čina.
  • Akcije bi bile obavezne. EMS bi pomagao drugim organizacijama na akcijama tako što bi im davao adrenalin. Na talačkim situacijama EMS bi proverio i izlečio taoce.
  • Saradnja sa drugim state organizacijama. Poboljsali bi odnose sa svim drugim organizacijama tako što bi organizovali sastanke, poštovali kolege i vršili proveru zdravlja.
  • Ozbiljnost i profesionalizam bi bile kljucne stvari u organizaciji. Svako nedolaženje na dužnost, neozbiljno ponašanje na radiu ili neprofesionalno ponašanje prema gradjanima bi bila kažnjena privremenim spuštanjem čina.
  • Discord bi se koristio kao glavni način komunikacije i evidencija. Svaki član organizacije bi bio u obavezi da ima discord EMS-a. Tu bi se održavali sastanci, komunikacija izmedju kolega, evidencija spuštanja i podizanja činova, izbacivanja, blacklistova itd.
  • Sastanci bi se održavali često kako bi videli probleme i uspehe u organizaciji. Svaki član bi imao mogućnost da kaže predlog ili šta mu smeta u organizaciji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom