Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6671
Players nickname
Rodman Black
Administrators nickname
Andjelko Elkhabib
Date
Jun 9, 2022
Time
19:44
Proofs
https://ibb.co/zQM6nDn

Rodman Black

Player
Player
Ovako braco moja dobio sam ban jer kao komp mi ociscen, ja sam sistem radio 6.5.2022 tad sam napisao Muji dal nece da bude neki problem kad se vratim i ostalo, taj sistem nije bio kako treba uradjen pa sam uradio opet sistem 24.05.2022.

Uradjen mi pc check i nista nije nadjeno kao ja sam obriso iz kompa sve, mene je decko reportovo za pucanje u geto jer sam mu dao glavu dok je vozio, evo zalbe
Rejected - Povlacim zalbu, ja snimak te situacije na zalost nemam ali imam par video klipova iz toga dana kad sam isao na event, pa da ono dal mislite da stvarno ja sa ovim pucanjem koristim aim-assist ili kakvu god vrstu cita za pucanje, ja koji od oktobra nemam 20 eventa ukupno, to sto sam mu dao glavu u voznji se desi jednom u zivotu, al dobro.
Video 1:
Video 2:

Zahtevam da se uradi jos jedan pc check , to sto sam ja radio sistem 24.05 a repotovan pre dva dana videlo bi se pre dva dana da li sam palio neku vrstu cita kada me je on reportovo. Strvarno mi krivo sto nisam snimio tu situaciji kad sam decka ubio.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom