Neki npc lideri!! Molim da se također provjeri ovo sto pucaju pre kruga, sto enteraju pre kruga itd. HVALA!!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kakav drbil entera na 5 likova i cudi se kako padneNeki npc lideri!! Molim da se također provjeri ovo sto pucaju pre kruga, sto enteraju pre kruga itd. HVALA!!!
molim da se ovo derište kazni za toxic za pocetak a ti mozgu da imas dva zdrava oka vidio bi da je mojih 7 isto enterao i nebi tu plako po chetu!! uzivajkakav drbil entera na 5 likova i cudi se kako padne
koj npcNeki npc lideri!! Molim da se također provjeri ovo sto pucaju pre kruga, sto enteraju pre kruga itd. HVALA!!!
brate bez imalo mrznje ti ovo govorim upitanju je facecheck 15 na 15 u parametru 2 sa 2 znaci ne kontam kako nepadnut odmaNeki npc lideri!! Molim da se također provjeri ovo sto pucaju pre kruga, sto enteraju pre kruga itd. HVALA!!!
Kralju trazis liku pov a stojao na metar od tebeNeki npc lideri!! Molim da se također provjeri ovo sto pucaju pre kruga, sto enteraju pre kruga itd. HVALA!!!
mah briga mene samo me zanima jel ima pov ako ima gg za njega ako ne jbg 30 danabrate bez imalo mrznje ti ovo govorim upitanju je facecheck 15 na 15 u parametru 2 sa 2 znaci ne kontam kako nepadnut odma
Mane karanje u dupe svaki dan ja licno potpisujem sa pecatmah briga mene samo me zanima jel ima pov ako ima gg za njega ako ne jbg 30 dana
Pa ti znas da si na legit nacin ubijen ali ces POV REQ-at zato sto ti je krivo jer si pao prvi od 300 igraca na eventu…mah briga mene samo me zanima jel ima pov ako ima gg za njega ako ne jbg 30 dana
Robotu kupi rukeNeki npc lideri!! Molim da se također provjeri ovo sto pucaju pre kruga, sto enteraju pre kruga itd. HVALA!!!
nek se kazni off topic za to sto nam govori botineNa razmatranju...
i ovoMane karanje u dupe svaki dan ja licno potpisujem sa pecat
kad si mentolSvaki dan ide pov req makar entero na vas 20![]()
namerno nabijanje ig kazne direktno kod maneta po dupence karanje posle togaSvaki dan ide pov req makar entero na vas 20![]()