Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
81775
Players nickname
RioElCado
Administrators nickname
Nikola_Armanii
Date
Dec 14, 2025
Time
00:00
Proofs
https://image2url.com/images/1765763169425-68aaa5ff-2217-48ce-a25a-5d2e411f69c7.png

Rio_

Player
Player
Dobio sam ban na osnovu toga sto imam vise od jednog racuna a sa time sam imao problem ranije sto nisam mogao da napravim ''Twink'' i slao sam u ''Technical Support'' za pomoc ali nisam dobio nikakve povratne informacije(Sl.1 - Sl.2) koje bi mi pomogle da to popravim i konstantno mi je izbacivalo da imam ''Ogranicenje racuna'' nakon cega sam se raspitivao sa administraciom po serveru kako bi to mogao da recim predlozili su mi da pokusam da pisem direktno Aldinu nakon cega sam mu pisao(Sl.3) koji mi nije takodje dao tacan odgovor na moju sitoaciju nakon cega sam odustao.

A sto se tice naloga na serveru (Grand RP, Social Club i Rockstar Games) RioElCado(81775) je jedini nalog koji je otvoren na tom imenu i jedan nalog koji je napravljen da bi bio ''Twink'' koji nije ni mogao da udje na server sto se moze videti u prikazanim dokazima(Sl.4) nakon cega sam kasnije odustao zbog bezuspesnih napora da se to resi.

I slika i dokaz admina koji me je banovao (Sl.5)

Hvala unapred.
S postovanjem,
RioElCado.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sl.1
proof%201.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sl.2
proof%202.png

Sl.3
6132f2469ef54781eb5254eae9a3a875.png

Sl.4
1765763035913-8b0a37f0-21e1-447a-ad88-328527feefff.png

Sl.5
1765763169425-68aaa5ff-2217-48ce-a25a-5d2e411f69c7.png

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom