Dobio sam ban na osnovu toga sto imam vise od jednog racuna a sa time sam imao problem ranije sto nisam mogao da napravim ''Twink'' i slao sam u ''Technical Support'' za pomoc ali nisam dobio nikakve povratne informacije(Sl.1 - Sl.2) koje bi mi pomogle da to popravim i konstantno mi je izbacivalo da imam ''Ogranicenje racuna'' nakon cega sam se raspitivao sa administraciom po serveru kako bi to mogao da recim predlozili su mi da pokusam da pisem direktno Aldinu nakon cega sam mu pisao(Sl.3) koji mi nije takodje dao tacan odgovor na moju sitoaciju nakon cega sam odustao.
A sto se tice naloga na serveru (Grand RP, Social Club i Rockstar Games) RioElCado(81775) je jedini nalog koji je otvoren na tom imenu i jedan nalog koji je napravljen da bi bio ''Twink'' koji nije ni mogao da udje na server sto se moze videti u prikazanim dokazima(Sl.4) nakon cega sam kasnije odustao zbog bezuspesnih napora da se to resi.
I slika i dokaz admina koji me je banovao (Sl.5)
Svi photo dokazi se nalaze na linku koji je u opisu.
Hvala unapred.
S postovanjem,
RioElCado.
A sto se tice naloga na serveru (Grand RP, Social Club i Rockstar Games) RioElCado(81775) je jedini nalog koji je otvoren na tom imenu i jedan nalog koji je napravljen da bi bio ''Twink'' koji nije ni mogao da udje na server sto se moze videti u prikazanim dokazima(Sl.4) nakon cega sam kasnije odustao zbog bezuspesnih napora da se to resi.
I slika i dokaz admina koji me je banovao (Sl.5)
Svi photo dokazi se nalaze na linku koji je u opisu.
Hvala unapred.
S postovanjem,
RioElCado.