Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Los Santos Vagos | Kiko Nevolja

kristijan 43

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Kristijan
  2. Vaše godine: 14
  3. Vremenska zona: UTC+1
  4. Prosjek online po danu: 4+ Sati
  5. Vaš Discord: kristijan8186
  6. Vaše ingame ime: Kiko Nevolja
  7. Vaš ID: 56784

Lider za Los Santos Vagos:

2.Zasto želite biti lider ove specifične organizacije? (Tri razloga uz objašnjenja

2.1 Planiram kvalitetne i uzbudljive RP evente
Planiram organizaciju raznovrsnih RP akcija kao što su talačke situacije, pljačke i sukobi sa državnim organizacijama. Cilj mi je da članovima omogućim dinamičan, zabavan i izazovan RP, uz poštovanje svih serverskih pravila.

2.2 Pouzdana i organizovana ekipa
Raspolažem pouzdanom ekipom članova koji su spremni za dobro koordinisane akcije i koji razumeju značaj timskog rada i pravilnog odigravanja složenih RP situacija.

2.3 Iskustvo i liderstvo
Imam solidno iskustvo u RP-u i verujem da posedujem sposobnosti potrebne za uspešno vođenje Vagosa, unapređenje interne organizacije i podizanje ukupnog kvaliteta RP-a.

3. Savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1 Selektovanje kvalitetnih članova
Primao bih isključivo igrače koji dobro poznaju RP pravila, ozbiljno pristupaju igri i pokazuju odgovornost i redovnu aktivnost.

3.2 Održavanje discipline i hijerarhije
Rangove bih dodeljivao samo aktivnim članovima koji dosledno poštuju serverska pravila, pravilno odigravaju RP situacije i svojim ponašanjem doprinose pozitivnoj atmosferi unutar organizacije.

3.3 Unapređenje RP-a kroz organizovane aktivnosti
Uvodio bih redovne zajedničke treninge, unapred planirane misije i koordinisane akcije, kako bi cela organizacija igrala kvalitetno, realno i timski, uz kontinuirano unapređenje RP-a.

Uslovi za vagose:

Minimum 12 godina OOC

Dobro poznavanje serverskih pravila

Minimum 5 godina IC

Rankovi:

13. Elpatron
12. Lider
11. Co Lider

--------HC--------'
10. Grafiti Team Lider
9. Kamater
8. Ulica Boss
7. Grafiti Team Senior
6. Grafiti Team Member
5. Grafiti Team Junior
4. Ulica
3. Bandit
2. Member
1. Suspend

Hvala vam što ste odvojili vreme da pročitate moju prijavu i srećno drugim kandidatima!❤️

Top Bottom