Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected

doca1

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:. Ivan
2. Vaše godine : 19
3. Vremenska zona : +GMT00
4. Prosjek online po danu : 2-4 sata
5. Vaš Discord : 7anonimus7
6. Vaše ingame ime : Veljkec Flow
7. Vaš ID : 83014

Dodatne informacije

1. Lider za..... Lider za Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
1. Lider za…
Lider za Vagos
1. Lider za…
Lider za Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Prvi razlog:

Imam dobro poznavanje Vagos kulture i načina RolePlay-a. Svjestan sam da Vagos nije samo kriminalna organizacija, već i ulična zajednica sa pravilima, hijerarhijom i stilom igre. Kao lider bih se trudio da svaki član razumije svoj RP i da se ponaša u skladu s pravilima servera i same organizacije.

Drugi razlog:
Posjedujem iskustvo u vođenju i organizaciji ljudi. Znam kako održavati disciplinu, ali i dobar odnos među članovima. Smatram da dobar lider mora biti autoritet, ali i neko kome se članovi mogu obratiti za pomoć ili savjet, što bih ja i bio.

Treći razlog:
Želim unaprijediti aktivnost i kvalitet RolePlay-a unutar Vagos organizacije. Planiram organizovati više RP situacija poput sastanaka, patrola teritorije, internih konflikata i priča koje uključuju druge organizacije, kako bi igra bila zanimljivija i realističnija.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savjet je da se veći fokus stavi na story RP, hijerarhiju i međusobnu komunikaciju. Svaki član treba znati svoju ulogu u gangu i poštovati rangove. Također, preporučujem redovne RP sastanke, obuku novih članova i jasna pravila ponašanja kako bi se izbjegao neozbiljan RP i kršenje pravila.

PS: prosla aplikacija mi je bila odbijena jer nemam dovooljno iskusva, imam dovoljno iskustva jer sam vec igro rp na drugim, projektima

Top Bottom