Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
51249
Players nickname
Zonixx Munjaa
Suspect ID
78986
Date of violation
Dec 16, 2025
Time of violation
11:12
Proofs
https://youtu.be/f0qWqWQLhso

Zonixx

Player
Player
Postavit cu dvije situacije jer mu se u drugu vidi ID prica da ce doc u podgoricu rozaje kako cu vidjet sto mi slijedi, Na druga situaciju se vidi njegov ID i kako ga kazni Admin za MG
cuje se njegov glas u videju na kojem me kacio za PZZ 1.1 i na moj prvi video prica o ovom dogadjaju potvrdjuje pricu koja se desila,
Na prvi moj video se dere Zonixx serim ti se usta zna da sam ja jer se na njegov video vidi kako sam ga ubio u 11:09 za bounty na moj video iz zatvora u 11:13 se cuje njegov glas i vidi da je on kad sam ga ubio i zavrsio je bilo je 11:09 sa tim i ja sam poslat u zatvor za bounty dje se vidi na pocetak mog videja.

Prvi video dje vrijednja

Video u kom se cuje on i vidi njegov id u admin chat i kako ga admin Mateo salje za Mg

Njegov pov dje me okacio vidi se njegov ID i cuje glas

Zamolio bi da pogeda neko iskusan

Last edited:

Zonixx

Player
Player
Pisu u Admin chat u Najblii igraci njegov ID takodje admin Mateo Vorduzco moze potvrdit da je on i da cuje njegov glas i moj jer mora imat pov dje ga je kaznio za MG mozete vidjet u logovima

Zonixx

Player
Player
Ja i lik koji me ubio za bounty smo kaznjeni preostalo je samo kaznit ovog lika ovo je druga zalba jer u prvoj mi je bio kratak video nije se vidjelo kako je lik poslat za mg i njegov ID

Johny Abyss

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno.

Odgovor je već dat ovde - Approved - G.P 6.15 , Blackmail , G.P 3.2, MG | 78986
Obzirom da se na vašem povu ID ne vidi koji priča, nema dovoljno dokaza.

Što se tiče POV-a ne možete dostaviti istu situaciju u dva različita POV-a, ne možete seći situaciju na dva dela i izostaviti deo izmedju.
Pravila za postavljanje žalbe možete naći ovde
- IMPORTANT - Pravila za popunjavanje žalbe

Administrator koji je specao je kaznio igrača za prekršeno pravilo tada.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom