Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
77266
Players nickname
Win Benzin
Administrators nickname
Nikola Armani
Date
Dec 15, 2025
Time
20:42
Proofs
https://youtu.be/bpdGTFBYfZA

Win Dizel

Player
Player
Поштована Администрацијо, Добар дан. Добио сам бан на серверу на 5.3 због уводне увреде администрације. У видеу се чује како сам опсовао играча, због чега сам добио ПГ, и слажем се да то није било у реду. Жао ми је због тога, био сам нервозан, али желим да поднесем ову жалбу јер сматрам да администратори нису обављали свој посао коректно, већ су чекали прилику да нађу нешто због чега бих могао бити санкционисан, иако нисам учинио ништа што би оправдало казну. На почетку видеа, када сам рекао "јеба сам му све кад изадјем из затвора", желим појаснити да се то није односило на администратора, већ на играча. Администратор је био испред мене, и није било могуће да сам то рекао њему. Разлика између "јеба сам му све" и "јеба сам ти све" врло је важна. У првом случају, то се односило на играча, ау другом би било упућено администратору, што није био случај. Такође, у видеу на крају се чује како администратори подјебавају ситуацију и исмијавају мој бан, што сматрам непрофесионалним понашањем. Ово није први пут да администратори изврћу ријечи играчима и сматрам да је такво понашање неприхватљиво. Молим вас да размотрите моју жалбу, склоните казну с мог рачуна и да обратите пажњу на понашање администрације према играчима. Хвала.

Win Dizel

Player
Player
Poštovana Administracijo, Dobar dan. Dobio sam ban na serveru na 5.3 zbog navodne uvrede administracije. U videu se čuje kako sam opsovao igrača, zbog čega sam dobio PG, i slažem se da to nije bilo u redu. Žao mi je zbog toga, bio sam nervozan, ali želim podnijeti ovu žalbu jer smatram da administratori nisu obavljali svoj posao korektno, već su čekali priliku da nađu nešto zbog čega bih mogao biti sankcioniran, iako nisam učinio ništa što bi opravdalo kaznu. Na početku videa, kada sam rekao "jeba sam mu sve kad izadjem iz zatvora", želim pojasniti da se to nije odnosilo na administratora, već na igrača. Administrator je bio ispred mene, i nije bilo moguće da sam to rekao njemu. Razlika između "jeba sam mu sve" i "jeba sam ti sve" je vrlo važna. U prvom slučaju, to se odnosilo na igrača, a u drugom bi bilo upućeno administratoru, što nije bio slučaj. Također, u videu na kraju se čuje kako administratori podjebavaju situaciju i ismijavaju moj ban, što smatram neprofesionalnim ponašanjem. Ovo nije prvi put da administratori izvrću riječi igračima i smatram da je takvo ponašanje neprihvatljivo. Molim vas da razmotrite moju žalbu, sklonite kaznu s mog računa i da obratite pažnju na ponašanje administracije prema igračima. Hvala.

Top Bottom