Поштована Администрацијо, Добар дан. Добио сам бан на серверу на 5.3 због уводне увреде администрације. У видеу се чује како сам опсовао играча, због чега сам добио ПГ, и слажем се да то није било у реду. Жао ми је због тога, био сам нервозан, али желим да поднесем ову жалбу јер сматрам да администратори нису обављали свој посао коректно, већ су чекали прилику да нађу нешто због чега бих могао бити санкционисан, иако нисам учинио ништа што би оправдало казну. На почетку видеа, када сам рекао "јеба сам му све кад изадјем из затвора", желим појаснити да се то није односило на администратора, већ на играча. Администратор је био испред мене, и није било могуће да сам то рекао њему. Разлика између "јеба сам му све" и "јеба сам ти све" врло је важна. У првом случају, то се односило на играча, ау другом би било упућено администратору, што није био случај. Такође, у видеу на крају се чује како администратори подјебавају ситуацију и исмијавају мој бан, што сматрам непрофесионалним понашањем. Ово није први пут да администратори изврћу ријечи играчима и сматрам да је такво понашање неприхватљиво. Молим вас да размотрите моју жалбу, склоните казну с мог рачуна и да обратите пажњу на понашање администрације према играчима. Хвала.