pov lik se namerno zakucavo u mene i nije hteo da me pusti da radim poso i smaro tu
J jovan1122 Player Player Joined Jan 23, 2025 Messages 16 Yesterday at 5:38 PM #1 pov lik se namerno zakucavo u mene i nije hteo da me pusti da radim poso i smaro tu
Mike Jameson Vlasnik dzumara Server Administrator Joined Mar 8, 2023 Messages 1,704 Yesterday at 5:40 PM #2 Pregled zalbe u toku.
Mike Jameson Vlasnik dzumara Server Administrator Joined Mar 8, 2023 Messages 1,704 Yesterday at 6:16 PM #3 Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Molim vas ispravite naslov zalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDE Imate rok 6 sati.
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Molim vas ispravite naslov zalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDE Imate rok 6 sati.
Mike Jameson Vlasnik dzumara Server Administrator Joined Mar 8, 2023 Messages 1,704 Today at 2:25 AM #4 Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu. Naslov nije popravljen u datom roku.