Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33966
Players nickname
Mihajlo Hanagaki
Suspect ID
39683, 46289, 82623
Date of violation
Dec 16, 2025
Time of violation
22:20
Proofs
https://streamable.com/ajaw5q

Mihajlo Sitic

Player
Player
Ja sam strpljivo cekao ispred stanice SAHP-a nakon sto sam svojim ocima video da su mog drugara odveli u stanicu na ispitivanje. Nakon neuspelog pokusaja drzanja igraca, pobegao je van stanice gde se nalazio moj auto ali su ga pripadnici SAHP-a ispucali dok je on bezao za svoj zivot. Umro je direkt iza mog auta. Slucajno sam napustio svoje vozilo i kako sam izasao tako sam pritisnuo dugme F kako bih se odmah vratio nazad u vozilo i pripadnici SAHP-a su mi u tom trenutku dok sam se ja vracao u svoje vozilo naredili da podignem ruke i napustim vozilo ali izgleda da su bili zeljni krvi te su me ispucali bez ikakvog brojanja ili upozorenja. Ja sam se stvarno uvredio povodom ove situacije i zamolio bih dragu administraciju da pregledaju moju zalbu i ako je moguce kazne ova 3 pripadnika SAHP-a i ako je moguce da upozore i organizaciju. Hvala!

Lui Alcapone

Душа и тело све је црно бело!
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.
Dostavite POV od pocetka situacije.
Rok za dostavu POV-a je 12 sati.

Anja Hey

#tetka
Player
Pricate na discordu i sve dogovarate to je prva stvar.
Niko ga pustio nije bio je na ispitivanju, nek drugar posalje svoj POV.
Ti si ga uredno cekao na dogovorenoj lokaciji, kriminalca kog smo uhapsili i tebe sukladno tome kao pomagaca odstranili.
Trece, zovete opet drugara na dicordu da vas iscupa i dovrsava Vas u DOCu.

Ovo je cisti bait i pokusaj nabijanja warna organizaciji posto ste tako fino to sve organizovali da Vam Kazanova ravan nije.

Bravo majstori i za ovaj prekrasni self report.

Gazim Squipe

Player
Player
Pricate na discordu i sve dogovarate to je prva stvar.
Niko ga pustio nije bio je na ispitivanju, nek drugar posalje svoj POV.
Ti si ga uredno cekao na dogovorenoj lokaciji, kriminalca kog smo uhapsili i tebe sukladno tome kao pomagaca odstranili.
Trece, zovete opet drugara na dicordu da vas iscupa i dovrsava Vas u DOCu.

Ovo je cisti bait i pokusaj nabijanja warna organizaciji posto ste tako fino to sve organizovali da Vam Kazanova ravan nije.

Bravo majstori i za ovaj prekrasni self report.
Placi Anjiceeeeeeeee

Lui Alcapone

Душа и тело све је црно бело!
Server Administrator
Odbijeno.
(POV od početka situacije nije dostavljen. U skladu s tim, dostavite POV od samog početka u okviru nove žalbe).

Status
Not open for further replies.
Top Bottom