Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Los Santos Vagos I Marko Lepii

spujdo_

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL
Marko
2. Vaše godine
16
3. Vremenska zona
GMT +1
4. Prosjek online po danu
3 - 12h
5. Vaš Discord
marko_5876
6. Vaše ingame ime
Marko Lepii
7. Vaš ID
68761

Dodatne informacije

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Na ovom projektu sam već dugo vremena aktivan i prikupio sam veliko iskustvo kroz razne pozicije, uključujući i suspenda i HC-a u više organizacija. Znam kako je biti na obojim pozicijama hirearhije. Sada bih volio preuzeti Vagose jer smatram da sam spreman preuzeti ono što sam ranije uvek hteo.

2.2 Do sada nisam imao priliku da budem lider, i mislim da je vreme da se oprobam u toj ulozi. Želim da pokažem da mogu da vodim ekipu, da organizujem akcije i da se dobro snalazim u vođenju RP situacija. Već imam tim ljudi koji bi bili tu uz mene i zajedno bismo radili dobar posao za server i organizaciju.

2.3 Kao lider imam priliku oblikovati prepoznatljiv stil bande — kako komuniciramo, kako radimo RP situacije kao što su pregovori, zasjede, krijumčarenje i savezi. Želim podići RP na višu razinu i učiniti organizaciju zanimljivom i aktivnom za sve članove.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.​

3.1 Ne bih primao svakog, svaka osoba sto je zainteresirana bih morala proci ispitivanje. Tako bismo imali članove koji imaju znajne o kako funkcionise sve i koji nece krsiti pravila servera tj. koji bi pomagali i donjeli dobar RP u organizaciju.

3.3 Važno mi je da svaki član zna svoju ulogu - tako da svaki clan uvek radi svoj poso i da smo uvek spremni i organizirani. Kada svi znaju šta rade i imaju svoju odgovornost, RP postaje mnogo ozbiljniji i laksi, a članovi se lakše uklope u RP Situaciju.

3.2 Radio bi na savezima sa ostalim bandama radi zajedničkih ciljeva – primjerice, koordinirane pljačke prodavnica ili prepadi na neprijateljske teritorije. Time bismo povećali RP i omogućili organizaciji da bude dio većih, uzbudljivijih događaja unutar grada.

Rankovi:

------ Vrhovna Komanda ------

13 - Boss
12 - Underboss

------ Visoka Komanda ------

11 - Consigliere
10 - Capo

------ Vagos ------

9 - Turf Team Leader
8 - Turfer
7 - Dealer
6 - Grafiti Team Leader