Informacije
1.Vase ime IRL: Dragoslav
2.Vase godine: 16
3.Vremanske zona: GMT + 1
4.Prosjek online po danu: 5-8h
5.Vaš Discord: dado1241
6.Vaše ingame ime: Dado Flawless
7.Vaš ID: 50451
Dodatne informacije:
1. Lider za: Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Na projektu sam vec duze vrijeme poznajem RP pravila i smatram da bih mogao da budem lider ove specificne organizacije.
2.2 Imam dobru i aktivnu ekipu za talacke,pljacke i ostale evente sto bih bilo dobro za poboljsanje RP-a
2.3 Mislim da imam dovoljno iskustva i sposobnosti i smatram da bih mogao da vodim Blood Street Gang.
3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Imam dobre igrace koji nebih krsili pravila i pravili probleme u organizaciji.
3.2 Samo bih ubacivao ljude koji bih dobro znali RP pravila i ljude koji imaju minimalno 6+ godina u gradu.
3.3 HC rankovi bih se iskljucivo davali ljudima koja dobro poznaju RP pravila.
3.4 Napravio bih vezu izmedju ostalih bandi i zajedno bih radili talacke i pljacke prodavnice.
3.5 Zelio bih napraviti sto veci Graffiti team koji bih stalno radili graffite po ghettu i bili aktivni.
3.5 Bilo kakvo krsenje server pravila bih se kaznjavalo crnim papiricem iz organizacije.
3.6 U organizaciji bih bila ozbiljnost i postovanje i bez vredjanja ostalih clanova organizacije. Vrijedjanje ce se kaznjavati crnim papiricem.
Rankovi:
13. Leader
12. Co-Leader
11. Consigliere
-------HC Rankovi---------
10. O.G
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Graffiti
6. Soldier
5. Ghetto Boy
4. Dealer
3. Hustler
2. New Boy
1. Suspend
1.Vase ime IRL: Dragoslav
2.Vase godine: 16
3.Vremanske zona: GMT + 1
4.Prosjek online po danu: 5-8h
5.Vaš Discord: dado1241
6.Vaše ingame ime: Dado Flawless
7.Vaš ID: 50451
Dodatne informacije:
1. Lider za: Blood Street Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
2.1 Na projektu sam vec duze vrijeme poznajem RP pravila i smatram da bih mogao da budem lider ove specificne organizacije.
2.2 Imam dobru i aktivnu ekipu za talacke,pljacke i ostale evente sto bih bilo dobro za poboljsanje RP-a
2.3 Mislim da imam dovoljno iskustva i sposobnosti i smatram da bih mogao da vodim Blood Street Gang.
3. Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Imam dobre igrace koji nebih krsili pravila i pravili probleme u organizaciji.
3.2 Samo bih ubacivao ljude koji bih dobro znali RP pravila i ljude koji imaju minimalno 6+ godina u gradu.
3.3 HC rankovi bih se iskljucivo davali ljudima koja dobro poznaju RP pravila.
3.4 Napravio bih vezu izmedju ostalih bandi i zajedno bih radili talacke i pljacke prodavnice.
3.5 Zelio bih napraviti sto veci Graffiti team koji bih stalno radili graffite po ghettu i bili aktivni.
3.5 Bilo kakvo krsenje server pravila bih se kaznjavalo crnim papiricem iz organizacije.
3.6 U organizaciji bih bila ozbiljnost i postovanje i bez vredjanja ostalih clanova organizacije. Vrijedjanje ce se kaznjavati crnim papiricem.
Rankovi:
13. Leader
12. Co-Leader
11. Consigliere
-------HC Rankovi---------
10. O.G
9. Turfer
8. Graffiti Team Leader
7. Graffiti
6. Soldier
5. Ghetto Boy
4. Dealer