Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Pogresno donosenje odluke | Aleksa Smith

Your ID
15032
Players nickname
dzigerica sakicc
Administrators nickname
Aleksa Smith
Date
Dec 17, 2025
Time
14:00
Proofs
https://youtu.be/R-BGZ_yBq8U

Dzigerica Sakic

Player
Player
Postovana administracijo Admin pod imenom Aleksa Smith je doneo pogresnu odluku jer ja imam licnu biografiju nisam isao vise od 60-65 na sat
misli na bih zalba trebala biti odbijena ali na vama je da odlucite te saljem pov

Peaky Blinder

VIP - Oko novca svet se vrti 🔊
Player
A to sto si se konstantno zabijao kolima ? I ako ti je dozvoljeno da ides 60 zasto si onda konstantno prelazio tu brzinu ? Jesi ti uopste pogledao svoj pov pre nego sto si ga okacio. Skaces kolima po planini vozis 180 zemljanim putem i ti iz paleto beya si dosao u los santos sam. Ja ne znam sta da kazem na sve ovo ! Krsis pravila i jos se zalis sto si kaznjen ! Bas me zanima sta ce admin da odluci pomno pratim odgovor admina na sve ovo .

Grace Shelby

Player
Player
Ja neznam jesan ja corava il sta ??? Jesi ti pogleda svoj pov prije nego kacis?? Ko laze ti il sat na autu koji ti konstanko pokaziva da vozis preko 80 i to po brdu..
a to di si radio CR si odreza?? I di si usao u grad sam a znas da to ne smijes i to si odreza..Ne brini imam ja ceo pov pa opet gledaj mozda ti bude jasnije sta si uradio.
Ja ovdi samo vidin da ti kacis sam sebe jer sam dokazivas da si u prekoracenju brzine a o svem ostalom da i ne pisem..

Top Bottom