Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected LSPD Korumpirana Biografija | Jovan Vranicc | 45876

Rejected
Status
Not open for further replies.

Jovan Vranic

Player
Player
  1. Organizacija: LSPD

Ime: Jovan
    Starost: 25
    Nacionalnost: Balkanac
    Mesto rođenja: Beograd
    Pol: Muski
    Boja očiju: braon
    Boja kose: crna
    Tetovaže: Obe ruke, obe noge
    Prednosti: pametan , dobro obucen za koristenje svih vrsta oruzja
    Slabost: nemam slabosti

Zivotna prica 100+ reci

Rođen u siromašnom delu Beograda, oduvek sam sanjao o svetlima Los Santosa i novom početku. Detinjstvo mi je obeležila borba za opstanak, što me je naučilo uličnoj inteligenciji i lojalnosti. Čim sam sakupio dovoljno novca za kartu, spakovao sam jedan kofer i krenuo u nepoznato. Dolazak u Los Santos bio je bolno otrežnjenje; počeo sam od nule, radeći teške poslove na gradilištu i farmi. Ipak, moj trud nije prošao nezapaženo. Brzo sam stekao poverenje važnih ljudi, balansirajući na ivici između zakona i podzemlja. Danas sam čovek koji ne zaboravlja svoje korene, spreman da krči put ka vrhu. Moj cilj je jasan: postati ime koje se u gradu izgovara sa poštovanjem, bez obzira na cenu.

Prica o karijeri: 100+ reci

Nakon dolaska u Los Santos započeo sam život radeći poštene poslove, ali sam brzo shvatio da trud nije uvek dovoljan za opstanak u ovom gradu. Kroz poznanstva sa ulice polako sam ušao u kriminalni svet, prvo obavljajući sitne poslove i isporuke. Vremenom sam stekao poverenje, naučio kako funkcionišu ilegalne aktivnosti i kako da izbegnem greške. Kako sam sticao iskustvo, preuzimao sam sve odgovornije zadatke, od organizacije poslova do rada sa ljudima. Uvek sam se trudio da budem hladne glave i da ne pravim nepotrebnu pažnju. Moj cilj je da izgradim ime u podzemlju Los Santosa, steknem moć i poštovanje, i obezbedim stabilnost kroz kriminalnu karijeru.

1 Jovan moze ulaziti u situacije 1 na 2 zahvaljujući iskustvu i obuci.
    2 Jovan može patrolirati u geto područjima radi pronalaženja traženih osoba i prikupljanja dokaza o kriminalnim grupama.
    3 Jovan može pljačkati i sarađivati sa kriminalcima radi dokaza; takođe može infiltrirati se među njih koristeći njihovu odeću.
    4 Jovan može pretresati, pružati prvu pomoć, udarati šaržerom i bacati na pod sa pištoljem u ruci.
    5 Jovan može od privedenog lica tražiti da mu preda bilo koje oružije, municiju, pancir, drogu i mito do $100.000.
    6 Jovan može nositi sopstvenu odeću, maske i pancire, prilagođene terenskim uslovima i ličnoj zaštiti.

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom