Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Konstantno krsenje pravila I Aldin_Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
35910
Players nickname
Zejn Lukic
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Jan 18, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/gallery/grand-rp-HgFv0r3

Jovanovic Rolex

Player
Player
Postovana administracijo,dobio sam ban za konstantno krsenje pravila prije nekih godinu dana ako ne i vise,nastavio sam igrati na svom twinku pa prestao i opet poceo na njemu nisam krsio pravila i smirio sam se.Sada ponovo zelim otvoriti familiju kao proslih par puta i zelio bih to uraditi sa starom ekipom na starom akauntu.Oni su mi rekli da mogu dobiti unban sada i odlucio sam pokusati i obecati da vise nikad necu krsiti pravila.Hvala vam i evo zalbe za koju sam dobio ban Postovana administracijo,dobio sam ban za konstantno krsenje pravila prije nekih godinu dana ako ne i vise,nastavio sam igrati na svom twinku pa prestao i opet poceo na njemu nisam krsio pravila i smirio sam se.Sada ponovo zelim otvoriti familiju kao proslih par puta i zelio bih to uraditi sa starom ekipom na starom akauntu.Oni su mi rekli da mogu dobiti unban sada i odlucio sam pokusati i obecati da vise nikad necu krsiti pravila.Hvala vam i evo zalbe za koju sam dobio ban,evo i usera social cluba ALEKSA_SKALA1.Ja se jos jednom izvinjavam svim igracima kojima sam unistavao rp.

Approved konstantno krsenje pravila | 35910​

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
U novoj zalbi dostavi dokaz sliku/video da imas pristup prvobitnom social clubu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom