Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40752
Players nickname
Filip Creed
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 18, 2025
Time
21:44
Proofs
https://imgur.com/a/jwaIzxF

Filip Creed

Player
Player
Dobto večer dobio sam perma ban na mejnu za G.P 1.1 i 1.4 . Svjestan sam svoje greše jesam prekšio sam pravilo 1.1 ali tada nisam znao za to pravilo da postoji i da je kažnjivo jako mi je žao zbog toga poslje sam saznao za to pravilo i od toga datuma u 7 mjesecu 2024 se nije više ponavljalo . 1.4 jesam prekršio nisam razmišljo o posljedicama i stvarno da mogu povući te grešeke učinio bih to odma . Eto ja sam uredu s permom na twinki i pristajem na money wipe na mein profilu 40752. Stvarno prošlo je nekoliko dana od bana i stvarno ne mogu bez grnada ovaj projekat mi je jako prirasto srcu ulužio sam i dosta svarnoga nova kupovaći vaše grand coinse i mnogo sati sam proveo u vašem projektu i stvarno mi nije žao trenutka ovo mi je prvi ban u životu nikada nisam kršio takva pravila ovo se jednostavo desilo u mom ne znanju i stvarno mi je žao jesam prekršio sam i kajem se zbog toaga .Uvjek sam kršio ova manja pravila Cl i G.P 6.15 .Evo ja vas molim još jednom da razmislite i da uzmete u obzir moje dugogodišnje igranje na vašem projektu .Hvala na čitanju pristajaem na svaki vaš uslov samo da se vratim igrati jer jednostavno moj život nije isti bez ovoga projekata .

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom