Dobto večer dobio sam perma ban na mejnu za G.P 1.1 i 1.4 . Svjestan sam svoje greše jesam prekšio sam pravilo 1.1 ali tada nisam znao za to pravilo da postoji i da je kažnjivo jako mi je žao zbog toga poslje sam saznao za to pravilo i od toga datuma u 7 mjesecu 2024 se nije više ponavljalo . 1.4 jesam prekršio nisam razmišljo o posljedicama i stvarno da mogu povući te grešeke učinio bih to odma . Eto ja sam uredu s permom na twinki i pristajem na money wipe na mein profilu 40752. Stvarno prošlo je nekoliko dana od bana i stvarno ne mogu bez grnada ovaj projekat mi je jako prirasto srcu ulužio sam i dosta svarnoga nova kupovaći vaše grand coinse i mnogo sati sam proveo u vašem projektu i stvarno mi nije žao trenutka ovo mi je prvi ban u životu nikada nisam kršio takva pravila ovo se jednostavo desilo u mom ne znanju i stvarno mi je žao jesam prekršio sam i kajem se zbog toaga .Uvjek sam kršio ova manja pravila Cl i G.P 6.15 .Evo ja vas molim još jednom da razmislite i da uzmete u obzir moje dugogodišnje igranje na vašem projektu .Hvala na čitanju pristajaem na svaki vaš uslov samo da se vratim igrati jer jednostavno moj život nije isti bez ovoga projekata .