Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Vujke Black

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine:
21
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: Od 6 do 8 sati.
5. Vaš Discord: vujkeexd
6. Vaše ingame ime: Vujke Darkness
7. Vaš ID: 66244

Dodatne informacije:

1. Lider za.....FIB (Federal Investigation Bureau)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Kao prvo prosao sam dosta kroz celokupan STATE i naucio da radim posao kako treba profesionalno i razumno.

Bio sam u dosta FIB-ova, ucio kako se snimaju dokazi oko kojih sam perfektan do najsitnijih detalja, shvatio sam tematiku celokupnog rada u FIB-u kroz mnogo iskustva od FIB Agenta do zamenika FIB-a.
Ceo rad u
FIB-u mi je privukao najvise paznje na samom serveru, taj osecaj kada se infiltriras u podrucje kriminala, istrazujes, zapisujes, snimas svaki pokret kriminalne skupine, dilera, teskih ubica me je povukao i shvatio sam da je ovo posao za mene.
Znam da je
FIB jedna od glavnih organizacija na serveru i isto tako znam da nije lako voditi istu ali znam da sam spreman i da mogu da je vodim zajedno sa svojim ljudima koji su imali mnogo iskustva kao i ja, koji su tu za mene i ja za njih u bilo kom trenutku, precizni i profesionalni u svom poslu.
Zelja mi je bila od trenutka kada sam usao u
FIB kao obican agent da jednog dana vodim isti i nadam se da ce mi se prilika ukazati.
Iza mene stoje stotine i stotine dokaza, velikog odricanja, truda, motivacije i zelje da budem sve bolji i bolji, sto se na kraju isplatilo i dovelo me u situaciju da imam potpunu sigurnost u sebe da znam sta ne smem a sta smem da radim i kako celokupan sistem funkcionise, sto se pokazalo u dosta
FIB-ova.

2. FIB je na prvom mestu ogranizacija koju dosta ljudi ne shvata u potpunosti ja mislim da sam shvatio poentu i cilj same organizacije. Toliko vremena provedenog u FIB-u sto mi je pomoglo da uocim neke stvari i promene koje treba da se dodaju i gde sam pronasao sebe i misao da bih kao lider mogao da promenim.
Jako dugo sam proveo kao 00 Agent i znam da je undercover jedna od glavnih stvari u samoj organizaciji, undercover nije samo mogucnost i prednost nad ostalim organizacijama sto vecina ljudi misli, ustvari je glavna odbrana i zastita svih gradjana pomocu koga se sprecava kriminal i omogucava brze i lakse sankcionisanje i odstranjivanje opasnosti samog grada i ugleda.
Taj osecaj kada ste na telefonu konstantno stizu pozivi, dojave, razne informacije je neopisiv i nacin snalazenja unutar samog undercovera koji sam licno iskusio i znam kako funkcionise i znam kako treba da se sam undercover smatra u organizaciji kao stvar koja je veoma ozbiljna i poverljiva.

3. Nikada do sada nisam bio lider, cekao sam priliku, ucio, prikupljao znanje i vestine kroz mnogo
FIB-ova do sada i mislim da je vreme da se oprobam i znam da sam spreman, odgovoran za taj posao.
Gledao sam ostale lidere kod kojih sam bio, pratio svaki njihov korak i njihove greske i ucio na njima, naravno svi grese i to ce tako uvek biti ali mislim da bas zbog toga smatram da sam kompatibilan za lidera.
Dok su drugi gledali i takmicili se koliko ce kriminalaca uhapsiti, pretresti i slicno ja sam gledao nesto vise i tezio ka tome da jednog dana kada budem siguran u sebe i u svoje vestine da mogu da ih pokazem na platnu.
Dok sam imao poziciju zamenika
FIB-a video sam kolika je to odgovornost i spremnost da u svakoj situaciji moras da mislis brzo i da donosis mudre odluke. Trudicu se da ne gledam samo u svoju organizaciju nego ceo STATE, da budemo jedna velika porodica koja radi zajedno sto sam pokazao na poziciji zamenika gde smo svaki problem resavali ne kao FIB, ne kao LSPD ili SAHP vec kao jedan tim koji je spreman za sve i voleo bih i znam da cu se truditi svim silama da to ponovo ostvarim.
Nadam se da ce mi se ukazati prilika koja ce mi ostvariti san da zajedno sa svojim ljudima ponovo vratimo sigurnost i najvaznije PRAVDU u nasem gradu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1. Kao prvo uveo bih novu jedinicu 'FIB Black Arrow'(Crna Strela) koja ima cilj i svrhu da eliminise pretnju na akcijama poput talacke, racije i ostalim specijalnim akcijama.

Ona ce se bazirati na clanovima koji su veoma vesti sa oruzjem, kojih nece biti mnogo maksimalno 10 clanova koji sluze kao glavni proboj redova.
Napravicu specijalnu proveru clanova jedinice koji ce biti provereni i ispitani u svakom pogledu a posebno u vestini baratanja oruzjem koja ce im biti presudna za upad u istu.
Bila bi sastavljena od 10 clanova koju predvodi jedan covek koji ce imati svoj nacin komunikacije i strategiju za upad i bezbednost civila.
Naravno pored eliminacije kriminalaca bili bi obavezni da imaju ukljucen POV celo vreme dok akcija traje i time belezili u okviru video snimka krsenje zakonika grada od strane kriminalne skupine.

2. Potom sto se dokaza tice zelim da napravim komunikaciju izmedju svojih clanova organizacije da ni u jednom trenutku nemaju strah da pitaju sta god da ih zanima i da nemaju sramotu u sebi ako nesto ne znaju.
Licno bih sa svojim zamenicima prvaio seminare kako se snimaju dokazi a posebno ispitivanje koje ljudima mnogo tesko pada.
Objasnio bi im da se pitanja na ispitivanju ne postavljaju po sablonu vec da se logicki postavljaju na osnovu situacije u kojoj je pripadnik sumljive grupe uhvacen.
Mislim da bi im olaksao dosta celokupan posao snimanja sa logicnim odgovorima i pitanjima kako bi shvatili poentu procesa.
Bio bih otvoren za svako pitanje i voljan da objasnim i pomognem svakom clanu kod koga vidim zelju i volju da nauci kako funkcionise sistem.

3. Sto se tice bonusa, nagradio bih svakog clana koji se zalaze za ogranizaciju i kod koga vidim rad i trud.
Delio bih bonuse veoma cesto ali pravedno i posteno svakom clanu koliko ko zasluzio i koliko se ko trudio i zalagao za ogranizaciju.
Sto se dokaza tice gledao bih ko je koliko dokaza snimio, validnost dokaza i na osnovu toga bih mogao da procenim koliko je ko zasluzio.
Svako bi bio ispostovan i time bi imali stimulaciju za radom i vecim trudom u organizaciji.

4. Sto se tice ostalih organizacija kao sto sam i napomenuo trudio bih se da svi budemo kao jdeno, da se slazemo i funkcionisemo zajedno i time resimo svaki problem koji nam predstoji.
Trudili bi se svi zajedno da grad bude sigurniji, da gradjani mogu slobodno i bez straha da hodaju ulicama bez razmisljanja.
Ako u nekom trenutku ostale organizacije imaju neki problem za koji im treba pomoc uvek bih uskocio da pomognem sa svojim ljudima bez razmisljanja, zato sto znam da bi oni isto ucinili za nas.
Pravili bi sastanke na nedeljnom nivou gde bi pricali i razmenjivali misljenja, ideje, savete za brze resavanje teskih situacija.
Potrudicu se da taj sastanak izgleda kako treba po pravom RP na posebnim lokacijama koje ce biti obavezne za pristup sastanku koje ce biti strogo poverljive izmedju organizacija.

5. Racije bi strogo bile poverljive i celokupne informacije u vezi iste, strogo bih vodio racuna ko sve zna za istu i do koliko ljudi dolazi informacija kada je racija, na koga, u koliko sati i slicno.
Radio bih sto vise
racija kako bih smanjio kriminal u gradu i podstakao sve granjane da su sigurni uz nas i da dobijemo poverenje samih gradjana.
Pre pocetka
racije bih uvek napravio vandredni sastanak sa ostalim liderima i zamenicima state organizacija o strateskom planu koja organizacija gde treba da stoji i kada treba da se odvije upad na podrucje kriminalne skupine.
Trudio bih se da sto cesce radim
raciju na crno trziste, zato sto mislim da je to udarno mesto kriminala od koga se masovno dobija dostupan arsenal oruzja.

6. Zalagao bih se za strogo kulturno ponasanje svojih clanova, objasnio bi im da biti pripadnik FIB-a nije povod za bahato ponasanje i umisljeno ponasanje da ste jaci od ostalih, vec da ste prizemni kulturni drzavni sluzbenici koji svoj posao gledaju na to kako ce pomoci gradjanima i svojim kolegama u svakoj situaciji.

7. Strogo bih vodio racuna o komunikaciji unutar organizacije, pogotovo na radiu koji treba da bude uredan, precizan i jasan.
Imao bih kodove koji ce strogo biti postovani unutar organizacije i necu dopustiti da se pojedini clanovi ponasaju neprikladno i nekulturno na radio stanici koja treba da bude veoma ozbiljna a ne vid sale i zezanja.

Kriterijumi za ulazak u FIB

14 godina OOC.

20 godina IC.
Strogo poznavanje pravila i postovanje istih.
Zelju i spremnost za rad.
Strogo postovanje vrhovne komante i viseg cina od sebe.
Kulturno ponasanje bez bahatosti i uvreda.

Pozeljno poznavanje ME,DO,TRY komandi (Ko ne zna bice naucen)

Kodovi:

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Dolazak na smenu

Status 2 - Odlazak sa smene

Rankovi