Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Luka Bartolovic

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3h+ radnim danima,vikend 4h+
5. Vaš Diskord: .luka15
6. Vaše Ingame ime: Luka Bartolovic
7. Vaš ID: 25352

Dodatne Informacije
1. Lider za...Federalni Istrazni Biro
2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Tri razloga uz objašnjenje)

Svoju karijeru u FIBu poceo sam kao transfer iz LSPD Istraznog osoblja u tajnu specijalnu jedinicu MOSSAD, nakon cega mi je vrlo brzo, i na moje iznenadjenje, ukazano veliko poverenje da ja budem Head of Department za MOSSAD. Od tog momenta, davao sam sve od sebe da roleplay, postovanje strukture i izvrsavanje konkretnog zadatka, pronalazenje dokaza, budu odradjeni na najvisem i najozbiljnijem nivou. Na ovoj visokoj poziciji sam upoznao i druge clanove visoke komande, i te konekcije su mi donele pod broj jedan dobre prijatelje, a onda nakon toga, i priliku da posle dva besprekorna mandata u tom FIBu, budem visoka komanda u dva NGa, jednom GOVu i 4 FIBa kod uzornih direktora od kojih sam u sva 4 ponovo bio vodja MOSSADa i ponovo doveo MOSSAD do vrhunca. Okacio sam legitimaciju o klin, prestao da igram, i nakon dve i po godine sam nacuo da je moj stari kolega ponovo FIB direktor i odlucio sam da se vratim da ga podrzim i ponovo sam bio clan visoke komande, prikupljao dokaze i odlicno se upoznao sa novinama koje su nastale dok nisam bio tu. Nakon svega toga, ovo je prvi put da apliciram za direktora FIBa, jer sam sada siguran u sebe, svoje kako ljudske, tako i primenjene vestine i ucvrstio sam stavove o nekim nedostacima koji su bili tu i pre dve i po godine i sada, koje smatram da mogu da popravim.
Cilj mi je da svako zna svoj zadatak, kako da ga izvrsi, kome da se obrati za pomoc, i da taj zadatak bude izvrsen sto besprekornije. Imam u planu neke promene koje bih napravio, i naravno imam grupu ljudi na koje mogu da racunam da mi pomognu da sprovedem plan u delo, i napravim FIB jos boljim nego sto jeste.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji

Za pocetak, u FIB ne bi mogao svako da udje. Imali bi striktnu polisu sto se tice aplikacija i regrutacija, a kriterijumi uopste ne bi bili niski zato sto u FIB ni ne trebaju svakome da budu otvorena vrata. Onaj ko ispuni kriterijume i prodje aplikaciju/regrutaciju, odmah ce biti upoznat sa svojim pravilima i zadacima i uputstvom kako da ih radi.

Zalazem se za to da se svakome zna svrha i funkcija u organizaciji i da ako bilo na koji nacin njegov rad/nerad ugrozava progres organizacije, on moze biti zamenjen.

Ja nisam neko ko se lako iznervira, uvek prilazim prijateljski nastrojen, to moze da potvrdi svako ko me zna, i zbog toga mislim da bi imao odlicnu saradnju sa drugim organizacijama to je kljucno za roleplay a i za crime - state odnos.
Trudio bih se da cesto pravimo zajednicke vezbe i simulacije kako bi poboljsali roleplay na akcijama i kako bi svako ko je nesiguran u svoje znanje, imao priliku da nauci iz prve ruke, a ne samo iz prica, bez da rizikujemo nesto na samoj akciji.

Smatram da jedinice treba da znaju svoje zadatke striktno, da Deputy Head of Department, Head of Department i Chief of Staff, po jedan od sva tri za svaku jedinicu, tacno zna ko im je u jedinici, ima uvid u brojnost, kvalitet rada i aktivnost clanova i da u skladu sa tim pravi neke izmene po svojoj zelji, ali sve u cilju izvrsavanja zadatka jedinice sto bolje i jednostavnije.

Imam konkretan spisak jedinica i zadatke utvrdjene za svaku:
00 Agent - najelitniji, najekskluzivniji nevodeci rank u celoj organizaciji, sluze za svaki vid undercover rada koji zahteva maksimalnu preciznost, skupljanje dokaza, suzbijanje korupcije i pravljenje case fileova za racije. Bili bi ograniceni na 7 clanova, pazljivo izabranih radi maksimalnog RPa i efikasnosti i odgovarali bi samo Meni i zamenicima. Bili bi skroz nezavisni od svih drugih ali bi imali i najvecu odgovornost.
MOSSAD - Isli bi svuda undercover i glavni zadatak bi im bio prikupljanje dokaza. Za brojnost bi bili zaduzeni Komandanti i znao bi se red i struktura.
UAT - Undercover Anti - Terrorist - jedinica koja sluzila bi kao glavni rukovodioci i pucaci na akcijama, talackim situacijama itd. Jedan od zadataka bi im bio da jure Most Wanted osobe i hapse ih.
DEA - Drug Enforcement Administration - sluzi za suzbijanje dilovanja droge i pronalazenje i unistavanje sadnica marihuane
Tactical Unit - najvise ih je i sluze kao dodatan firepower, idu na sve pozive poput pljacki bankomata i slicno i obavljaju hapsenja.
I jos neke

Dao bih visokoj komandi odresene ruke da kaznjava one koji ne postuju sebi nadredjene a i one koji nepostuju ostale kolege. Na postovanje medju clanovima bih stavio veliki fokus jer znam da bez toga ne ide nikakav rad sa ljudima.

Kao sto sam vec spomenuo nekoliko puta, imam ljude na koje mogu da racunam i koji ce moci da racunaju na mene, da zajedno, sa mnom na celu, poboljsamo roleplay unutar FIBa, Statea i celog crime-state odnosa i da FIB dovedemo ga do novih uspeha..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom