Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Konstantno Krsenje Pravila I Aldin_Verstappen

Status
Not open for further replies.
Your ID
15705
Players nickname
Major_Payne
Administrators nickname
Aldin_Verstappen
Date
Feb 21, 2025
Time
00:00
Proofs
https://i.imgur.com/YxxZjPt.png

WalterMann

Player
Player
Ovako je krenulo, jedan igrac je prikupio sva pravila koja sam prekrsio tokom tri godine igranja i prijavio me. Da, priznajem, u tom periodu sam bio prilicno nepromisljen, svadjao se sa PD-om, pucao neprijatelje po gradu, radio LTA, ponekad RPS i MG, i bio sam kaznjavan zbog svega toga.

Medjutim, ni na kraj pameti mi nije bilo da se za sve to moze dobiti blacklista. Ne pokusavam da opravdavam svoje postupke, kriv sam itekako, vec samo molim da uzmete u obzir da sam tek nakon blackliste shvatio koliku je stetu moje glupiranje zapravo nanosilo zajednici. Da sam toga bio svestan ranije, nikada se ne bih tako ponasao.

Izvinjavam se prvenstveno zajednici koja mi je pruzila prostor za lepu igru, a kojoj sam se ovako bezobrazno "oduzio".

Izvinjavam se i igracima kojima sam svojim postupcima naneo stetu i pokvario igru.

Obecavam vam da mi vise ni na kraj pameti nece pasti da pravim takve gluposti i da cu se ubuduce striktno pridrzavati svih pravila servera. Hvala vam na odvojenom vremenu, nadam se da cete ovog puta moci da mi progledate kroz prste.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Na novoj zalbi dostavi prvobitno ime social cluba na kom je nalog kreiran

Status
Not open for further replies.
Top Bottom