Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader LSPD I Jan Vozdanacc I 49759

Jan Vozdanac

Player
Player

1. Vaše ime IRL: Jan
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-5h
5. Vaš Discord: jan123_jmo
6. Vaše ingame ime: Jan Vozdanacc
7. Vaš ID: 49759

DODATNE INFORMACIJE:

1. Lider za Los Santos Police Department (LSPD)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1.) Leader ove organizacije zelim postati zato sto smatram da imam potrebno iskustvo, te sam izuzetno puno vremena proveo u specificno ovoj organizaciji, gdje sam se vrlo dobro upoznao sa njenim radom i procedurama, te sam svoju karijeru otpoceo u njoj. Volim LSPD kao organizaciju, zato sto ima svoju posebnost I originalnost koju je tesko rekreirati u drugim organizacija.

2.) Smatram da mogu prikupiti dosta ljudstva, koje ce za promjenu biti aktivno te samim tim povecali prisutnost LSPD-a kako u patrolama po gradu, tako I na akcijama I kriznim situacijama cime bi se suzbio kako sitni tako I organizovani kriminal u gradu.

3.) Mislim da bih imao dobro razvijenu komunikaciju kako sa svojim ljudstvom, tako I sa ostalim organizacijama sto je od kljucne vaznosti, za organizovan I efikasan rad LSPD-a a I za aktivnu I adekvatnu suradnju sa kolegama, iz drugih organizacija, cime bi se sigurno povecala ozbiljnost rada I reda unutar same strukture LSPD-a.

3. SAVJET ZA POBOLJSANJE ROLEPLAY-a U ORGANIZACIJI

1.) Prvo sto bih uradio unutar organizacije u cilju pobolsavanja RolePlay-a je to sto bih napravio vise razlicitih sektora unutar organizacije kojima bi se ljudstvo striktno bavilo zaduzenjima predvidjenim njihovim sektorima. Primjer:

SWAT(Metropolitan Division)(Metro)- Poslovi koji su opasniji po zivot te iziskuju visi nivo obucenosti I spremnosti kao talacke pljacke I ostale krizne situacije.
Patrol Staff- Patrole po gradu,, potjere za ukradenim autima, regulisanje saobracaja i nepropisnog parkiranja…
Detektivi-Inspektori (Robbery-Homicide Division) (RHD)- Prikupljanjem dokaza, istrage u kriminalne aktivnosi, organizovanje nekih tajnih akcija u suradnji sa ostalim sektorima.

Svaki sektor je dobio ime po sektorima iz pravog zivota koji vrse svoju duznost na prostotu Los Angelesa grada koji je inspiracija za Los Santos. Svaki ce sektor imati svog vodju sto ce olaksati komandovanje sa vise ljudstva.

2.) Izuezetna obuka I stroziji kriteriji ulazka u organizaciju, bi osigurali da u organizaciji budu ljudi koji znaju da vrse svoju duznost, I ne krse pravila servera I grada, stepen obuke bi varirao od sektora do sektora u skladu sa duznostima zaposlenika.

3.) Napravit cu posebnu jedinicu, u kojoj ce biti kolege sa izuzetno bogatim radnim iskustvom, kako bi se smanjio I regulisao broj ljudi na pozicijama vise komande sto bi znacio realniji sistem komandovanja.

RANKOVI

--------------HIGH COMMAND--------------

30. Director

29.Deputy Director

28. Assistant od Director

27.Station commander

26. Major

----------------------High Staff-----------------

25. METRO Commander

24.RHD Commander

23. Patrol Staff Commander

22.Training Instructor