1. Vaše ime u RL:
Omer
2. Vaše godine:
16
3. Vremenska zona:
GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8h
5. Vaš Discord:acab1312_1
6. Vaše Ingame ime:Trifke Ray
7. Vaš ID:79450
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati admin jer volim RP zajednicu i želim pomoći serveru da bude što kvalitetniji, pravedniji i ugodniji za sve igrače. Smatram da mogu doprinijeti rješavanju problema, pomaganju novim igračima i održavanju reda.
2. Koje su vaše prednosti?
Ozbiljan sam, aktivan, komunikativan i strpljiv. Znam slušati druge, poštujem pravila i trudim se uvijek biti objektivan i korektan.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad sam previše samokritičan i želim da sve bude savršeno, ali radim na tome da budem još efikasniji i smireniji u stresnim situacijama.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da biste postali admin?
Da, spreman sam napustiti RP život i posvetiti se admin obavezama u potpunosti.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da, spreman sam prodati biznis i ispoštovati sva pravila vezana za administratorsku poziciju.
Omer
2. Vaše godine:
16
3. Vremenska zona:
GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 8h
5. Vaš Discord:acab1312_1
6. Vaše Ingame ime:Trifke Ray
7. Vaš ID:79450
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Želim postati admin jer volim RP zajednicu i želim pomoći serveru da bude što kvalitetniji, pravedniji i ugodniji za sve igrače. Smatram da mogu doprinijeti rješavanju problema, pomaganju novim igračima i održavanju reda.
2. Koje su vaše prednosti?
Ozbiljan sam, aktivan, komunikativan i strpljiv. Znam slušati druge, poštujem pravila i trudim se uvijek biti objektivan i korektan.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ponekad sam previše samokritičan i želim da sve bude savršeno, ali radim na tome da budem još efikasniji i smireniji u stresnim situacijama.
4. Hoćete li biti spremni napustiti RP život da biste postali admin?
Da, spreman sam napustiti RP život i posvetiti se admin obavezama u potpunosti.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Da, spreman sam prodati biznis i ispoštovati sva pravila vezana za administratorsku poziciju.