Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Elk

Player
Player
1. Vaše ime u stvarnom životu: Emanuel
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 7-9 sati
5. Vaš Discord: emanuel08238
6. Vaše ime u igri: Emanuel Kazanova
7. Vaš ID: 69172

DODATNE INFORMACIJE:

1. Lider za: Policijska uprava Los Santosa (LSPD)

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?

1). Iskustvo i poznavanje policijskog RP-a
Kroz prethodno iskustvo u državnim službama (GOV, NG, EMS, LSPD, FIB, SAHP) stekao sam duboko razumijevanje policijskog roleplaya, procedure, hijerarhije i pravilnog postupanja u raznim situacijama. To mi omogućuje da vodim LSPD profesionalno, stvarno iu skladu s pravilima grada.

2). Organizacija, disciplina i rad s timom
Smatram da je dobra organizacija i disciplina ključ uspješnog LSPD-a. Kao lider, fokusirao bih se na jasan sustav rada, pravilnu obuku novih članova, poštovanje hijerarhije i timski rad, kako bi svaki pripadnik LSPD-a znao svoju ulogu i odgovornost.

3). Aktivnost, odgovornost i unapređenje RP kvalitete
Sa 7–9 sati aktivnosti dnevno, imam dovoljno vremena da se posvetim vođenju organizacije, rješavanju problema i unapređenju RP-a na serveru. Moj cilj je aktivan, ozbiljan i poštovan LSPD koji doprinosi sigurnosti grada i podiže ukupnu kvalitetu roleplaya.

3. Savjet za poboljšanje Roleplay-a u organizaciji:

1) Profesionalni pristup i dosljednost u Roleplay-u
Svaki pripadnik LSPD-a mora imati ozbiljan, smiren i profesionalan pristup u komunikaciji s građanima i drugim službama. Dosljedno ponašanje u skladu s ulogom policije stvara realniji RP i jača autoritet organizacije.

2) Sustav odgovornosti i unutarnje kontrole
Uvođenjem jasnog sustava odgovornosti, greške i kršenja procedura rješavale bi se kroz IC mehanizme (razgovori, upozorenja, disciplinski postupci). Time se potiče kvalitetan RP i smanjuje neozbiljno ponašanje unutar organizacije.

3) Dugoročni RP kontinuitet i reputacija LSPD-a
Svaka odluka i postupanje LSPD-a treba imati dugoročne IC posljedice. Fokus na kontinuitet RP-a i izgradnju reputacije policije kao ozbiljne institucije doprinosi stabilnosti grada i višem nivou roleplaya na serveru.

Top Bottom