Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11009
Players nickname
xxxx
Suspect ID
83154
Date of violation
Dec 20, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/phn61e

Ivan Ivic

Player
Player
covijek uletio s autom zgazio me te cim je izasao iz auta poceo je da ubija kolegu pa sam ga poceo pucat jer je poceo paljbu i ne mogu dopustiti da mi kolega umre

Armani_Cash

Player
Player
odbrojao si mom liku 5sec gde je realno to 2sec i poceli ste pucati i ja sam dosao da mu helpam kao sto je reko neki admin da ako odbroji jednom od nas da mogu drugi isto pucati. i slucajno sam te udario autom jer nisi mi se ocitao i nisam mogao tako brzo da ukocim al videlo se da je slucajno

Ivan Ivic

Player
Player
odbrojao si mom liku 5sec gde je realno to 2sec i poceli ste pucati i ja sam dosao da mu helpam kao sto je reko neki admin da ako odbroji jednom od nas da mogu drugi isto pucati. i slucajno sam te udario autom jer nisi mi se ocitao i nisam mogao tako brzo da ukocim al videlo se da je slucajno
da ali buraz ti nisi bio u okrugu nas nego si samo uletio zgazio me i poceo pucat

Aleksa Smith

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti ovu zalbu
ID 83154 ce dobiti kaznu za G.P 6.15(Niste izbrojail 5 sekundi)
ID 77784 ce dobiti kaznu za G.P 6.15 + PG(Niste naveli razlog brojanja + pricali ste dok ste bili mrtvi)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom