Informacije
1. Vaše ime IRL: Milos
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): nemam odredjeno zavisi
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4h+
6. Vaš Discord: miloscorvelli
7. Vaše ingame ime: Milos Corvelli
8. Vaš ID: 51367
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Svejedno
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin iz mnogo razloga, već sam bio admin i to je jedna sjajna uloga na GrandRP projektu i stvarno zelim pomagati ostalim igracima. Jos jedan od razloga je sto želim upoznati nove igrače, nove ljude i nova poznanstva koja se mogu pretvoriti u sjajna prijateljstva. Već sam bio admin tako da mislim da sam dovoljno kvalifikovan za ovu poziciju, odlično znam pravila servera i što je najbitnije znam ovaj posao pa se nećete morati cimati da me podučavate. Bio sam u svim Crime i svim State organizacijama i često sam bivao na visokim pozicijama. Najviše sam vremena proveo u NG i LSPD, u Ng sam jednom prilikom bio Assistent generala a u LSPD sam u vise navrata bio HC.
2. Koje su vaše prednosti?
Strpljiv, pametan, dobar sa svima, odlučan, brz, efikasan....
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne vidim mane koje mogu uticati na rad
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Spreman sam u potpunosti
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne postoji ni jedan problem
HVALA NA PREGLEDANJU MOJE APLIKACIJE I NADAM SE SANSI
1. Vaše ime IRL: Milos
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): nemam odredjeno zavisi
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 4h+
6. Vaš Discord: miloscorvelli
7. Vaše ingame ime: Milos Corvelli
8. Vaš ID: 51367
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: Svejedno
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zelim postati admin iz mnogo razloga, već sam bio admin i to je jedna sjajna uloga na GrandRP projektu i stvarno zelim pomagati ostalim igracima. Jos jedan od razloga je sto želim upoznati nove igrače, nove ljude i nova poznanstva koja se mogu pretvoriti u sjajna prijateljstva. Već sam bio admin tako da mislim da sam dovoljno kvalifikovan za ovu poziciju, odlično znam pravila servera i što je najbitnije znam ovaj posao pa se nećete morati cimati da me podučavate. Bio sam u svim Crime i svim State organizacijama i često sam bivao na visokim pozicijama. Najviše sam vremena proveo u NG i LSPD, u Ng sam jednom prilikom bio Assistent generala a u LSPD sam u vise navrata bio HC.
2. Koje su vaše prednosti?
Strpljiv, pametan, dobar sa svima, odlučan, brz, efikasan....
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Ne vidim mane koje mogu uticati na rad
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Spreman sam u potpunosti
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne postoji ni jedan problem
HVALA NA PREGLEDANJU MOJE APLIKACIJE I NADAM SE SANSI