Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
47630
Players nickname
Forever Acussed
Suspect ID
59734
Date of violation
Dec 22, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/N-c6tOj9V5g?si=fPF1aqHbrqWcA0f8

Felix Yiwannouweqi

Player
Player
postovana administracijo,javljam se da vise pocnete provjeravati i ukloniti citere i celu familiju kami jer su svi ban-evaderi ili citeri,znaci vise mi je smor ulaziti u grand kad je svaki event pun citera i svi clanovi iz porodice kami znaju gde su svi igraci i uvjek znaju gde se nalaze makar se ja usteko ispod mape oni ce znati gde sam,molim vas pokrenite se i pregledajte cijelu familiju i proverite jer mi je pun kurac citera i razjebat cu se i izbrisat igricu ako se ne resi a mnogo volim da igram na ovom projektu,hvala

Forever Acussed

petar21

Player
Player
Brate, ja mozda nisam dugo u toj familiji, ali znam da su u njoj ljudi iz drugih familija koji su se skupili u tom femu. Ljudi jednostavno znaju gdje su enteri i gdje mogu ocekivati igrace, a i da su kako ti kazes "citeri" barem su pristojni u normalnoj konverzaciji, kada nekog kace nisu bar vulgarni poput tebe. A ako vec ne znas da se pucas i nemas skladan fem u kojem je komunikacija tokom eventa bitna rado cu ti ustuiti svoje mesto u njemu, pa te mozda bas oni nauce pre svega pristojnoj i zreloj komunikaciji pa onda i pucanju i razniim drugiim cakama. Svako dobro mili.:)

Top Bottom