Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
7951
Players nickname
Yudes Nolovic
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 22, 2025
Time
00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/707194/

Yuda

Player
Player
Postovanje Mujo
Ovako necu da smaram mnogo jer par puta ste mi odbili zalbu ova ne znam sto sam toliko skrivio ali molim vas da mi verujete da sam se popravio i promenio da ne krsim vise pravima nije fer prema meni koji sam na serveru 3 godine 7951 id i sam banovan vec 2 ipo godine da ne dobijem ni 1 priliku a igraci koji su tek dosli na serveru su dobili za konstatno krsenje i dobili drugu priliku koju su upropastili molim vas pruzite mi drugu priliku obrisiite mi sve na serveru sto imam hocu da zaigram posle skoro 3 godine ponovo ja vam obecavam da necu zajebati ni 1 pravilo ukratko vi me mozete ponovo banovati ako nastavim sa krsenjem pravila ali meni nije to cilj vec da zaigram ponovo jer mi se mnogo igra i drugari me cekaju na projektu molim vas budite fer prema meni 1 i pruzite mi 1 zadnju priliku nisam toliko prekrsio pravila 3 godine sam i vise na serveru molim vas

NADAM SE DA CETE PROCITATI OVAJ TEXT ZNACILO bI MI I DA RAZMOTRITE JOS 1

Yuda

Player
Player
Nisam ja toliko los momak kao sto mislite nego jednostavno bio sam tada dete koje nije znalo igrati porasto sam nisam vise taj lik ozbiljniji sam nego pre

Yuda

Player
Player
Ne bih slao toliko zalbi i bio toliko uporan da se vraitm na server ako imam losu nameru da krsim idalje pravilo nego vec hocu da zaigram normalno kao svi ostali posle toliko godina

Status
Not open for further replies.
Top Bottom