pov prvi je zapucao da se zna pa sam uzvratio paljbu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!hvala na tome to je za mene pohvala ja se toga ne stidim ja kacimtakve poput vas samonajveci forum warior
zato te niko ne voli na ovom prelepom projecktu jel si najveci forum wariorhvala na tome to je za mene pohvala ja se toga ne stidim ja kacimtakve poput vas samo![]()
kako mislis tozato te niko ne voli na ovom prelepom projecktu jel si najveci forum warior![]()
opasan kao pas pusten sa lanca niko te ne voli jbg bolikako mislis toja za razliku od vas kako sto si ti ja imam kolege pre svega drugove koji me postuju i vole i jos mnogo njihkojhi me vole i postuju kao sto ja njih volim i postujemraspitaj se malo na ovom prelepom projektu idi u sahp idi u vladi pa reci nesto ruzno za mene bi ces uhapsen iste sekunde
![]()
pa provjeri pa ces vidje ti jel me ne voleopasan kao pas pusten sa lanca niko te ne voli jbg boli
necu proveravvat kad znampa provjeri pa ces vidje ti jel me ne vole![]()
necu proveravvat kad znam))))
kako si znaopoenta je sto ne znas a ni ne smijes da provjeris
![]()
pa znam jer ste vi prasivljci boji te se da zavrsi te u zatvor mi ste za mene misevikako si znao
hhahau zatvor mi ste za