Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18787
Players nickname
Richard Darkin
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Jun 9, 2022
Time
15:36
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=uQ5X2mpXtBk

Richard Darkin

Player
Player
Pre svega, nemam nista protiv ovog admina, ali mislim da nije pravedno da pobede event oni koji su krsili pravila istog.

1)
Na pocetku eventa "The last man standing" host (Ivkezz Obama) je napisao pravilo eventa. U pravilima je pisalo " Zabranjeno: Bugovanje, Healovanje, Deranje, Udaranje medjusobno i penjanje na letve. Pri kraju eventa ostalo je troje nas, ID: 7055, 4086 i 18787 (JA). Tokom celog eventa moze da se vidi kako se id 7055 i 4086 hiluju, i samim tim krse pravila eventa. Na kraju kada umirem jedan od njih dvoje pobedjuju event iako su prekrsili pravilo vise puta.

2)
Na mom POV mozete videti kako se u 0:52 sakrivam iza cevi sa jos jednim igracem (tada nas je bilo 4 zivo). Nakon sto ubijaju tog cetvrtog igraca, ostajem sam sa ID: 7055 i 4086 koji su bili krsili pravila. Zato sto sam se sakrio iza cevi, admini me nisu primetili, i prestaju da pucaju ostala dva igraca. Admini ih nisu pucali jos 15 sekundi, i onda su shvatili da sam ja ipak ostao ziv i sakriven, nakon cega oba admina krecu u isto vreme bas mene da pucaju koji sam bio sakriven, iako su imali da pucaju druga dva igraca koji su bili na sredini sve vreme.
Ako malo bolje pogledate pov izgleda kao da je event namesten, jer admini kada su mislili da su ova dva igraca ostali sami, nisu ih pucali 15 sekundi dok nisu prvo mene nasli da me ubiju. I na kraju takodje pustaju varalice da pobede.

Ovo sto ste upravo na POV-u videli se bato moj zove
"KORUPCIJA"

Link videa:
Link slike sa pravilima:

Status
Not open for further replies.
Top Bottom