Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
69011
Players nickname
Djordje Kamataa
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Oct 1, 2025
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/

djordje kamata

Player
Player
Poštovani Abrahame, Nixa i Aldine,

pišem vam ovo u nadi da će mi Leader Blacklist biti razmotren za skidanje. Od kada sam ušao na ovaj server, moj san je bio da postanem lider nečega, bilo crime ili state organizacije. Učio sam pravila i aplicirao za lidera više puta, ali sam svaki put bio odbijen. U tom trenutku nisam znao razlog, pa sam pitao iskusnije igrače, koji su mi rekli da je moguće da imam Leader Blacklist.

Za ovih godinu dana bio sam kažnjen ukupno 4 puta od strane administratora: dva puta za MG, jednom za GP 6.15 i jednom za pravilo događaja 1.1. Smatram da to nisu kazne zbog kojih bi trebalo dobiti Leader Blacklist. Uvek sam se trudio da pomažem novim igračima i da im ukažem na greške koje sam ja ranije pravio, kako ih oni ne bi ponavljali.

Verujem da nisam zaslužio Leader Blacklist, jer nikada nisam bio problem ovom serveru i uvek sam se ponašao korektno. Ne očekujem automatsko odobrenje, već samo priliku da ponovo konkurišem kao i svi ostali. Ukoliko smatrate da je potrebno da prođem dodatne provere ili razgovor, potpuno sam saglasan.

Hvala vam na vremenu i razumevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom